Azért az még nincs 5% szerintem. Meg az is lehet hogy valamelyik meglévő nagyobb szereplő bővíti a csomagját valmilyen infó birtokában. És nyilván nem azért, mert arra számít hogy hamarossan 4-500 ft lesz az árfolyam. :)
Tudom mire írtad, de attól még hogy egy vevő próbál olcsóbban vásárolni még elég nagy túlzás "kamúnak" nevezni. Eddig is ezt csinálta, idönkét berakja a vételi megbizásait 10-40-ezres tételekben, néha pedig kiveszi hogy kicsit lejjebb csalogassa az eladókat, ha pedig nincs eladó akkor belevesz piacin, mint tette azt kb 2 órája. És mivel elég régóta kereskedünk erzsikével, pontosan tudjuk hogy ilyen vevő elég ritkán bukkant fel eddig erzsike házatáján, tehát jó eséllyel egy vagy max két vevőről beszélünk. Ezért bátorkodtam írni hogy az elmúlt 5 nap 800 millás forgalmából min. 3-500 millió értékben ő vett szerintem.
Ne foglalkozz vele, rosszindulatú kötekedő! Nagyon nem tudja megemészteni ha melléfog, ha más és reális hozzászólasa van valakinek, stb., nyomja akkor is a magáét. Igazán csinálhatna magának saját "itt a király" nevű fórumot!
784-en volt egy 20k-s vevő,és amikor 786-on kötöttek elugrott! Ez nem rosszindulat hanem tény! Az sem rosszindulat,hogy visszakérdeztem a 2000-es árfolyamra. :) Nyugodj meg,hogy nem én irányítom az árfolyamot és nem is te,hanem a bennfentesek,így is volt mindenkor.
Hegyesi, sose gondoltam hogy ennyi rosszidulat lesz benned ha egyszer eladod a pannergy csomagod. Mi se szórakozunk veled a remek telekomos vételed miatt! Az a "kamú" vevő kb 3-500 millió értékben tankolt már az elmúlt pár napban.
PANNERGY