Igen, egyik részvényes társunk kifizette az ügyvédi költségeket, így a megbízás nem kerül semmibe sem. Sőt még a postaköltséget és a sorbanállási időt is meg lehet spórolni. Az ügyvédnő által küldött megbízási szerződést kitöltöttem, kinyomtattam, aláírtam, a mobilommal lefotóztam, majd pdffé konvertáltam (de akinek van szkennere ez a lépés kimaradhat), majd az Ügyfélkapun keresztül AVDH-val hitelesíttettem és emailben visszaküldtem az ügyvédnőnek.
Bálintka. Több ezer befektetőd 2. Karácsonyát teszed tönkre a csalárd, hazug tevékenységeddel. Remegsz még az idegességtől? Mire számítasz?
Törölt felhasználó2022. 12. 11. 21:32
Aki nem tud személyesen megjelenni, a KÖZGYŰLÉSEN keresse dr. Halász Judit ügyvédet (email címe: drhalasz.judit@t-online.hu) a képviselettel összefüggésben.
Bálintka. Úgy félsz, hogy régóta nem mersz a benned megbízó befektetők szemébe nézni. Gyáván magad helyett küldözgetsz egy ügyvédet. Igazán férfias dolog. Büszke lehetsz magadra. Könyvvizsgáló van már?
Szerintem elég, ha mindenki aki kisrészvényesnek minősül, megnézi mennyi pénzt fektetett be a társaságba a szépen hangzó ígéretek alapján. Akkor felmerült a kockázat vagy garanciális elvárás kérdése? Számításom szerint többségben vagyunk, hiszen gyönyörűen elporlasztották a részvényeket, gondolom arra spekulálva, hogy nem fog senki semmit csinálni... hiszen nem éri meg megmozdulni a kicsiknek. Egyénenként valóban nem érné meg ügyvédet fogadni és az érdekeinket képviseltetni, de most más a helyzet! Ha valaki nem tud eljönni a rendkívüli közgyűlésre személyesen keresse meg dr. Halász Judit ügyvédnőt, hogy az érdekeit képviselje drhalasz.judit@t-online.hu Vagy marad, hogy végignézzük semmittevés nélkül, hogy töröljék a papírt.... büntetőt indít pár feldühödött és elszánt ,,kisbüfi,, és pár év múlva valami esetleg történik az elkövetőkkel.
EU-s pénzeknek annyi, nem véletlenül. Integritás Hatóság, Korrupcióellenes Munkacsoport, EU Ügyészség és egyéb hatóságok vizsgálják az otti storyt. A KKM szál miatt izgalmas lesz a buli. Ettől még több ezer embert kifosztottak. Boldog Karácsonyt a tolvajoknak.
Törölt felhasználó2022. 12. 09. 11:52
Aki nem tud személyesen megjelenni, keresse dr. Halász Judit ügyvédet (email címe: drhalasz.judit@t-online.hu) a képviselettel összefüggésben.
Valószínűleg igen, mert akkor nem védik a saját seggüket a jelen vezetők. Az új vezetőség feladata a számonkérést is megindítani. Lehet, hogy évekig kuka lesz az árfolyam, de legalább lesz esély 3-5-8 év után valamit visszalátni.
Akkor menj el személyesen és segíts elküldeni a jelenlegi bandát a pcsába, hogy visszahozhassuk a céget a tőzsdére, velük szembe pedig egy szép kövér eljárást kezdeményezhessen az új management.
OTTone