Őszintén szólva én 220 és 210-es szinteken vásároltam be . . . Eszembe sem jutott eladni. (Azért fájt az elmúlt 1 hónap árfolyamát nézegetni) Holnap veszek még . . . ha kapok :-)
A piacon az a pletyka terjed h 25% eloreutalassal vettek volna maszkokat nagy tetelben, de a németek raigertek 20%ot, kifizettek egyben és elvitték a moszkokat amire a szombati gép ment volna. Ez tegnap esti sztori. Gondolom ezért az előreutalás:-) nem olyan nagy dolog.
Ugyan már nem fog itt magyarázkodni senki!! Akkor mit szóljanak Opus tulajok!!?? Nekik aztán lehetne mit magyarázni mészárosék részéről. Ők aztán meg lettek szívatva rendesen 😟 Itt sem lett senki kényszerítve hogy hol vegyen és hol adjon el. Aki nem bírta a nyomást eldobta bukóban, akinek ráér kiüli a felpattanást!! Most aztán van realitása a mondásnak, tőzsdézni csakis olyan pénzzel ami bőven ráér, a szar helyzetben is!!!
Nem mindegy,hogy csak a gép vagy van mellé ,,körítés" is! Az intenzív-ágy, monitorok,stb elvileg szintén kellenek a teljes használhatósághoz. 16.000 dolláros volt az én ajánlataim közt a legtöbb asszem. Bár, ebből sosem mernék rendelni, ebben a helyzetben ki tudja milyen sufni-tuning szerkezetet sóznának a kínaiak az ember nyakába! :)
Jaja, néztem a fácsén az okos összeesküvés-elméletet: Az amerikaiak szabadították rá a vírust Kínára,hogy megtörjék a gazdaságukat. Hát, hogy is mondjam.. ezt nagyon beszopták akkor,mert erős'd vissza nyal a ice(s)cream! :D :D :D
OTTone