Aki egy kicsit hosszabb távon gondolkozik annak jó beszállási lehetőségek lehetnek a mostani szintek, mert ha fordul venni is elég nehézkes lehet jó nem 2-3k ra gondolok de kb 100-200k most lehet itt is összegyűjteni. Ez az én meglátásom.
Érdekes itt még a fizudat tetted bele nem megy le 110 alá? OTTone
2020. 03. 16. 10:44
Én még kivárok, következő fizut meg az utolsó forintig tolom be
Persze b+ nyomjatok a penzeteket a semmit nem érő mutyi cegekbe amik közel 0 arbevetellel rendelkeznek és vigyétek el onnan a tőkét ahol van munka és majdnem HÁROMSZOROS árbevétel. Gratulálok az eszetleneknek, remélem egyszer visszanyal a fagyi és győz az igazság. Kitartást kívánok mindenkinek! Ez hihetetlen
"A tervezett tőkepiaci tranzakciót a Részvénytársaság elkezdte engedélyeztetni, ennek keretében az összevont tájékoztató a felügyelethez benyújtásra került tavaly november elején."
ez nem broki short. most én is azt csinálom, hogy ha ugrik fel, akkor öntök rá és 5-10% lentebb megveszem. parasztshort. tegnap és ma sokat nőtt, miközben dax szakadt, úgyhogy van lefelé még hely. aki ma 115 felett adta, az simán visszaveszi 110 alatt, a héten.
2019-ben további mérföldkőnek számított, hogy novemberben lezárultak az 1 milliárd forintból megvalósuló szerverberuházás előkészítő munkálatai. A teljes egészében saját forrásból finanszírozott szerverkapacitás amellett, hogy támogatja a vállalatot a meglévő ügyfelek magas szintű kiszolgálásában, új lehetőségeket is teremt a társaság számára.
OTTone