ha bemegy 125 alá, eskü veszek még. mint az idült szerencsejátékfüggő, aki zsinórban a negyedik tüskét beverve még egyszer ráteszi a pirosra, "mertmárérzemjönnifog".
1. Valószínű az embereknek nem az az első hogy ebben a bizonytalanságban részvényt vegyenek 2. Ha eddig nem adtam el, mert hiszek hosszú távon a cégben nem most fogom, inkább bukom el az egészet 3. Ez egy átmeneti pár hónapos állapot, ami még talán jót is tesz a gazdaságnak, hogy óvatosabban kezeljék az insttumentumokat 4. Gyere el a kozgyulesre és ne itt internethuszarkodj
Talan nezd meg az olaj arat- itt mi indokolja az ekkora esest a panikon kivul?Talan bezar a szerverpark a jarvany miatt? A fejlesztok home officeban is tudnak dolgozni, ha oda kerulne a sor. Meg a hulye joslatokbol hogy mennyi lesz az alja, meg az elemzeseitek.. mikor 10millios forgalommal esik 10%ot.. Amugy a mol esett 30%ot a csucsrol ez pedig 50et.
de van csak már lemondtam róla..én a helyedben annak örülnék,hogy vannak vevők 200ezres mennyiségben 0,6 és 0,5-ös árfolyamon... 101-ig meg összesen vagy 30ezer..nah ezen elmélkedj..
OTTone