Maximálisan tiszteletben tartom a véleményed ! Mindketten más irányból közelítjük a dolgokat , ....én optimista vagyok ..... Nekem is van 300-as vételem is , de semmi para nincs bennem .
Na igen...kemeny segg kell az elmult honapokban majd minden papirhoz....a megvalto spekat varja mindenki,de egyelore meg a kulso korulmenyek is a mar papirban ulok ellen dolgoznak.
A türelmetlenség sem sokkal jobb, ráadásul nem vezet sehová. Majd megy fel ha a TA indokolja vagy egy nagy speka megrántja, múlt héten volt speka rally itt is, ment 10%-ot legalább de úgy látszik ez is kevés. Persze aki 300 körül/felett vett annak ez sovány vigasz.
Maryenn,kinezhettel volna egy egy hettel korabbi idopontot,h nagyobbat mondhassal....vagy egy ket hettel kesobbit,h szerenyebb maradhass....nem a pontos datumok voltak ebben a lenyeg,hanem a trend es a nagyjaboli idointervallum.
En itt egyetlen egy befektetot sem lattam mast okolni,sokkal inkabb elegedetlenkedni a semmi tortenesek miatt. Amugy meg h aki 300 felett vett mire szamitott...meg kell majd kerdezni oket,de nem hiszem h sokkal masra,mint aki mostanaban vasarolt. De az is erdekes,h varjuk itt a vevoket mint a megvaltot,aztan ha a termeszetes folyamat okan eladova valnanak,v szeretnenek azokka valni,akkor meg megy lenezes,h ugyan mire is szamit aki itt vesz....hat azert ez szep...
A tőzsde ilyen, nem nyer mindenki, ezzel jobb megbarátkozni előbb és nem mást okolni ha rossz befektetői döntést hozott valaki, annak ára van. Lehet mínuszolni, de ezek száraz tények. Plusz aki 300 vagy a fölött vett, nem tudom mire számított.
Azert 4 honapja vannak mar,akik akar 20% minuszban ucsorognek,szoval minden okuk meg van a turelmetlensegre. Az emelkedes ota se hir,se semmi (igaz,hir akkor sem volt),csak az jarhatott jol,aki megfogta a koztes hullamokat.
OTTone