Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
OTP NAPOS ket fo ALT. esetre lehet szamitani ebben a (b) felkorrekcios hullamban, ami tavaly juliusi 7800Ft melypont ota tart. Egyelore (b) csucsara a 12800-13200 savban van a target. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230523v01xk57af.jpeg
Én csak azt nem értem hogyan tud üzemelni az OTP úgy sokáig. Hogy kiad 7,5% USD-re kötvényt, nekem meg 0% a kamat plusz mindenért fizetek? Nem is vagyok OTP-s már Erste-s, Ő ad 14% kamatot, az se 18% de valamiből neki is élni kell, 100HUF a számla vezetés ... és nem tudom milyen kötvényt adott ki mostanában ... Ha jól sejtem hitelezéssel keres pénzt ... de a hitelek nagyobb része ingatlanba megy azzal meg nem fogjuk Kínát letarolni se az USA-t ... nem értem.
Értem, hogy mit akarsz mondani, de a Huxit szerintem csak Orbán újabb blöffje, legfőképpen a "tájszólásosok" felé....Olyan mint mikor a Suzukiból nézed a BMW-t, és azzal nyugtatod magad hogy biztos pénztemető, mennyivel faszább a Suzi (vagy mikor a jó csajt nézed az öregecske asszony mellől... de biztos hisztis meg nem tud főzni :)) Sajnos a magyar ember erre nagyon hajlamos, ez itt a fórumon is látszik, ezért is olvasom csak inkább. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni telefonos műsorokból, sőt semmiből, ami kicsit is részrehajló bármelyik oldalra. Sokan temetik itt az EU-t is, nem is értem miért, véleményem szerint a legnagyobb nyertese a világon majdhogynem bárminek, az életszínvonal/minőség átlagosan veri az összes kontinenst, de nem fejtem itt ki mert off, ha érdekel leírom. Az OTP-re visszatérve, ahogy béke lesz valahogy rakétaként fog kilőni, de biztos hogy lesz még valamikor 5000 is, a világ folyamatosan változik, csak azt követi le.
Magyarország átrendeződik. Erősödik a Türk vonal, Kína spájzon túl az előszobában ami hamarosan be fog érni, az EU-s pénz jelentőségének csökkenésében bíznak. Amerika lassan lecsücsül, kevesen vannak ezért Európával együtt is kicsi a piac (1/2 Kína), technológiai előnyük lassan oda. Kínával és tsaival kell barátkozni mert a fölényes USA-t szinte mindenki utálja EU-n és pár szövetségesen kívül, ezért végső kétségbeesésükben már a népszerű !? Z-t küldik road showzni hátha megszánják őket. Látszik, hogy túl sokan akarják a változást a folyamt már nem megállítható. A béke akarat kezd felerősödni (mindenki közvetíteni akar) never ending háborút senki sem fog finanszírozni. Ha béke van, akkor eljön az OTP napja is.
Nem fogok litaniat irni, alomosan felkelve telorol vazolom Fej-vall szerint/5abc szerint mikent lehetne nagy reccs. 10eves chart.Amugy en is az esesre szavaznek, de elotte benne van ez a jobb vall beultetes, es onnan egy nagy reccs. Akkor ez a szenvedo fel ertelmet nyeri a tomes idoszakaval. Utana panik stop le https://kepkuldes.com/image/BBfNCm
Térjünk vissza a szakmaisághoz és mindenféle narancsos-betelefonálgatós érvek helyett mondjuk a közgazdaságihoz, viselkedési közgazdaságihoz, Elliotthoz. A 4-6000-es árfolyam cseppet sem elképzelhetetlen a következő években, a gond vele, hogy nem egy 2022 július óta emelkedő (7738 -11350; +46,67%) piacon kellene ezzel vadítani a népet és nem elsődleges szcenárióként kezelni, ez bull volt, elliottilag mindenképpen, itt felfelé kellett gondolkodni. Jelenleg a költségvetés súlyos gondokkal küzd, ahogy az ország is, magas az infláció, magas a jegybanki alapkamat, nincsen EUs támogatás, beérett a közgazdasági ámokfutás, elszakadtunk Európától. A hitelminősítők elmondták, figyelmeztették az országot, hogy ha nem alakulnak kedvezően a folyamatok, akkor akár leminősítéssel is szembenézhet az ország. Ha az országot leminősítik, akkor kötelezően az OTP is leminősítést fog kapni, ami már a befektetésre nem ajánlott kategória, ebben az esetben lesznek olyan OTP tulajdonos alapok, akiknek kötelező jelleggel el kell adniuk a befektetéseiket. Jelenleg 50% körül van a külföldi alapok tulajdonrésze. El is érkeztünk oda, ahová 2008-ban (leminősítés). Jelenleg ott áll a papír, ahol a 2008-as csúcsánál állt, onnan gyors mozgással 1200 alá esett a részvény. Láttuk a Covidnál, hogy simán lefeleződik, láttuk tavaly hogy egészen 7800 alá esett, pedig befektetésre ajánlott volt, nem volt kötelező likvidálás, 7800-rólnincs is olyan messze a 6k szint, pedig az csak pár hónapja volt. Nem elképzelhetetlen, Elliottilag sem, de nem a felhozott módon, az hibás. Az időtáv? Nos valószínűleg nem 1 hónap, nem a következő 1 hónap.
En nem tudom mi mennyi lesz. Nem zarom ki azt sem es 18K OTPt sem. Nem gindolkodom szelsosegekben. Ettol nem kell szemelyeskedni. Ird le a velemenyed a piacrol, neked is lehet velemenyed. Mas minositese felesleges. Minden olvaso eltudja donteni mit gondol rola. En elolvadtam, elraktaroztam. Nem ugorok neki
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!