Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha jol hallottam, a miniszterelniok az, aki igergeti az atomhaborut. En csak azt gondolom, hogy ez a mai helyzet piszokul nem kedvez annak a vagynak, hogy valaki a sajat penzen OTP reszvenyt vegyen.
Es tegyuk hozza: sem iden, sem jovore nem lesz gazdasagi novekedes. Sem az allami beruhazasokra nem lesz penz, a maganberuhazasokra mas okobol nem. A fogyasztas csokkenni fog, a tulelesre fogjak sokan a megtakaritasokat felhasznalni. Nem lesz penz reszvenyt venni, OTP reszvenyt sem. Ha meg rosszul sulnek el dolgok, akkor latvanyos eses sem kizart.
Amit leírsz hajaz némiképp a magyar demokráciára. A magyarok jelentős többsége elhiszi, hogy van, mert azt mondták neki. És közben fasza jól működik a banánköztársaság. Országosan ennyi hülyét irányítani komoly munka valljuk be!
Szerinted kit erdekel a reszvenyes velemenye? Sok kozgyulesen voltam. Senkit. Csanyi meghallgatja, O meg megtoszteli a reszvenyest ezzel, tobbi korberohogo az osszes reszvenyest. Egy valamit elfelejtenek, hogy a reszvenyes a tulajdonos. De nagy ivbenbkirohogik oket. Itt is mit sziv mindenki a BETen. Szegyen
Bocsi, 30év. Azóta esik. De egy hó alatt a bankválságnak, volt nincs.. Majd májusban meglátjuk sell in mayben. Kell a lové nyaralásokra, balatonozni, 2000kmt kocsikázni tengerpartra, anyuci diktál
OTP daytrade Tovabbra is szuk savban oldalazgatas van. Nyilvan itt van a fundas ar-centrum. A kritikus a 10.400 attorese annak aki bullos folytatast var. Es kritikus a 9400 letorese annak, aki BEAR folytatast var. es a higgadtak? Azok kivarjak, hadd dontse el a piac az iranyt. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230421v01xo781n.jpeg
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!