ORACLE xart jelentett 35 helyett 50 mrd $ jövő évi tervezett beruházás mellett, ez lerántotta a Softbankot is mint elkötelezett OpenAI tőkeemelőt. 85% volt a bizonyosság a vágásban, mellette talán a bejelentett havi 40 mrd $-os állampapír vásárlás ami nem. NVDA-ban túl nagy szelet az adatközpont chipek aránya, ha drasztikusan visszavágják a telepítéseket, felét ha éri. Szeptemberben nem jött hullámvölgy, akkor jövő év eleje? Ha ORACLE szerű csalódás jön a felhősöktől Q4-ben, akkor az vinni fogja lefelé a hardwereseket is, a bizalom fogy, veszteséges cégekben nem lehet örökké tőkét emelni, Altman ha 1x üres kézzel tér haza a tarhálásból, az pánikot váltana ki, néztem egy 2030-ig tartó előrejelzést CAPEX-ben repkedtek a 100 mrd-ok, bevétel előrejelzés meg sem volt említve.
Ilyenkor kell venni. Ha dörögnek az ágyúk. Nálamnál okosabb ember mondta. Márciusig végéig simán lehet benne 10-20% hozam bruttóban az nem rossz. Ha OTP-nél jön hír h vesznek egy bankot akkor az mindent felül ír. Ezért nem tudom eldönteni melyik papír jobb.
Pedig eddig az én elképzelésem irányába haladunk . Mtelbe már nagyon sok lehetőség nincs . Értem én , hogy oszti áremelés akármi . A vélelmezett sztori még mindig a 4 IG . Aztán hogy lufi ként kidurranhat - e ? Meglátjuk
Újra ez a 4IG. HM-nek van szerződése Gidránra, amit pénzhiány miatt nem tud levásárolni. Erre jön kopasz ezzel a exkluzív forgalmazással, ha nem kapjuk meg a SAFE hitelt, ennek annyi esélye lesz mint monnyon le torgyán józsi chilei cseresznye importjára, egyre jobban OTT1 feelingem van, kolumbiai meg kínai drón üzlet, meg a CNC megmunkálóközpontos storyk.
Nincs 3. fázisban semmi, majd ha lesz akkortól ketyeg az 52 hét, feketével rárajzoltam a korábbira, ha jövőhéten bejelentenének abba placebó vs molekula tesztbe lépést, legkorábban 2032 decemberben lenne számottevő bevétel az új originálisból. Visszanéztem az optimista versenyző utolsó 20 hozzászólását: " Richter is lehet 1-2 éven belül 13e" sok sikert kívánok neki hozzá😁 https://keptarhely.eu/images/2025/12/07/v01/20251207v01za7vpx.png
Kemény. Csacsiságot ne beszéljen aki ide ír. Az a mol aki kifizetohely napelemparkot vettek a miniszterelnok vejetol nincs neki megtérulese azon nevetgèltem. A mol sajatreszvenyek is eltuntek.
OTP Szakmai topic