Úgy nézem minden rendben. Kb. 10.100-on majd visszaveszem, amit eladtam 10.270-en, van még rá idő. Kérdés, el tudom-e adni elég gyorsan utána, ha felmegy még zárás előtt. Azt már nehéz megtippelni olyan gyorsan. Legfeljebb az eladás keddre marad.
berakod és kit érdekel ki mit csicsereg... főleg ha érv nélkül csak beszólogatnak.. Szoktam mondani repül az öreg sas..körülötte csipog a sok kis veréb.. ha megunja egy szárnysuhintással feljebb repül ahol a kis veréb már ájultan zuhan le.. :D ettől általában megbolondulnak. 10165..
volt a napokban egy 10-12k-s jól keresett..most elkölti. Talán robotok is pihiznek.. volt olyan beraktam egy tételt a robot azonnal rám tette ha átraktam oda reppent.. nem néztem elém tudta e rakni majd legközelebb megnézem.
Igen tudom, ezt már kiveséztük veled korábban is és egyet is értettünk. Én sem írtam a héten attól függetlenül, h olvastam mindent, de ez a reggeli dolog írásra késztetett és nem vagyok az a fajta, aki félne konfrontálódni másokkal. Bár most nem a longos-shortos lemez miatt alakult ki a nézeteltérés, hanem amiatt, h kit és miért kér vki számon.
Igazad van, de dodjad a temat. En is azert nem irok mar szivesen, mert mindig lehurrognak itt , hogy lefele varom a papirt. Mint latod en is es tobb ember eltunt a forumrol, pusztan azert, mert nem kivancsi erre mar, hogy elmondja a velemenyet es csak lehurrogjak. Ha megfigyeled, ezen a forumon annak tapsolnak, aki full bullos az otp vel, igy egyoldalu lett a forum. De nincs ezzel baj. Mindenki erzi a piacot a tokeje reven.
OTP részvényesek ide!