Köszi a választ. Valamiért mi csak akkor tudunk venni ha már pár nap múlva az átvezetésiről vissza kerül a rendes számlánkra. Ha valaki tudja, hogy lehet megspórolni azt a 2-3 napot nagy segítség lenne 🙂
Persze..igazságosság meg kettős mérce.. ezt látjuk naponta euban velünk szemben.. Az adott szó az emberi tartás már smafu. Most ez van, de majd lesz másképp...legalább is nagyon remélem. Indiaiak azt mondták elöntötte a mocsok a világot.. Varanasiban akarnak meghalni, hogy ne kelljen reinkarnálódniuk. 255-265 a két oldal
Szia próbáltuk ezt most mi is, eladtuk és az átvezetési számlán van a pénz, és szerettünk volna mást venni, de nem enged venni. Azt írja az árlepeskoz nem megfelelő. Tudsz esetleg segíteni mit nem csinálunk jól?
A szememben ennek is volt némi értelme. Én az ellen szólaltam fel, h volt, aki számon kérte a 2 héttel ezelőtti elemzéseket azokon, akik akkor, akkori adatok alapján úgy látták a dolgokat, ahogy. Jeleztem az illetőnek, h annak is neki szegezhetni a kérdést, aki naponta aktív a fórumon és megosztja az aznapi+másnapi meglátásait is az OTP mozgásával kapcsolatban. Akkor jött gmbl, h nyugodtan megnezvezhetem, róla van szó. Akkor írtam, h furcsa, h rögtön magára veszi, még ha nem is volt név szerint említve. Én úgy érezném korrektnek a dolgot, h ha vki számon kér egy 2héttel korábbi elemzést, ami mára okafogyottá vált, akkor kérje számon azt is, aki MA látta úgy a dolgokat ahogy, és neki sem jött be. Ha nem így van, és rajta nem kérik számon a napi tévedését, az nálam kettős mérce. Mindig csak azokon kell számon kérni a tévedést, akik több éve tőzsdéznek? Azok, akik ugyan olyan kezdők, mint én is, azok nyugodtan puffogtathatják a várakozásikat napi szinten akár, anélkül, h bki kérdőre vonná őket, ha nem jön be a várakozásuk? Ők mitől kiváltságosabbak a régieknél, h nyugodtan "garázdálkodhatnak"? Biztos fura ez egyeseknek, de én úgy szocializálódtam, h ne tűrjem el a kettős mércét és ne hagyjam szó nélkül a másokkal szembeni igazságtalanságot sem. Hiába na, nem vagyunk egyformák.
Nem irigykedek mert nekem van egy fan klubom. :) igen egy politikai vagy gazdasági riposztnak van értelme..mert sokak tanulhatnak belőle..ha vitázom akkor van egy állítás és mellette egy érvelés.. engem ha csak valakinek arra futja ez hüjeség akkor vesztett. de az ezt mondtad de másképp gondoltadnak nem sok értelme van. 10.260
Változtattak a stratégián.. reggel leviszik utána fel.. banki stoxx és dax futi az égben van.. mint mondtam szerintem záróra felkötik. de minimum a 250..
Ma sem én szólítottalak meg téged, hanem fordítva. Én csak válaszoltam vki más hozzászólására, te vetted magadra a dolgot, abból indult az egész. Csak, ha már a figyelmes olvasásnál tartunk ;) Bocsáss meg mester, ha nem hajlok meg előtted, ahogy még egy pár másik ember sem itt a fórumon! Elvégre nem csak nekem szúrt szemet, de majd mind becsukjuk ezután a szemünket, akik nem értünk veled egyet, nehogy megbántódj.
Pedig van rá esély. Idézem szó szerint tegnapi önmagam:" Kb. három után lehet esetleg némi esélyem jó áron visszavenni, amit eladtam, de aztán zárásra visszaáll a nyitó ár köré. Mindenképp meg is teszem, csak figyelni kell az alját, mert a trend nem változott. Holnap alighanem ugyanez eljátszjató lesz mégegyszer, aztán estére kiderül merre tovább a jövő héten." Na, eddig minden ok. Sajnálom, hogy este álmos voltam és elnéztem a reggelt. Mentségemre szolgálhat, hogy fél óra után javítottam, mert gyanúsan nem stimmelt.
OK, hogy unalmas. Ne olvasgasd, ha nem akarod. ha meg mégis, akkor inkább figyelmesen tedd, mert én lassan valóban nem szeretnék rád több időt pazarolni. Véleményezzük inkább az árfolyamot a továbbiakban, ne egymást.
Unalmas már a folytonos utólagos magyarázkodásod. Elmondtam már a véleményem kb. 2 hete is, most is. Csak azért reagálok még, mert úgy neveltek, h ha megszólítanak, akkor illik válaszolni. Nincs mit hozzáfűznöm ahhoz, amit csinálsz és ahogy csinálod, elmondtam már nem 1x. A szememben sokkal többet ér egy olyan ember, mint pl. Pali, aki elvakult longolása után is képes volt belátni, mikor kellett, h nem csak úgy lehetnek a dolgok, ahogy ő elképzelte, belátta, h tévedett és váltott, mindezt nyilvánosan. Te köszönő viszonyba sem vagy ezzel. Belenézel a varázsgömbödbe és vered a melled, ha eltalálod az irányt, de ha tévedsz, akkor keresed a kifogást és magyarázkodsz, h most ez volt v. az, de a lényeg, h nem te hibáztál, hanem a körülmények áldozata vagy. Részemről befejeztem, számomra ugyan olyan kóklerség marad, amit csinálsz. Majd, ha ugyanúgy a tévedéseidet is be fogod vállalni nyilvánosan, ahogy a találataidra is vered a melled, akkor téged is el foglak ismerni.
Tényleg csak a pontosság kedvéért: .. "az most éppen nem csinál semmit még úgy két órán keresztül" az 10:48-kor leírva nem éppen kettőig. A vége valóban így szólt: "Kettő után találkozunk. :)", mert elmentem elintézni néhány dolgot, meg ebédelni. Gondoltam elég lesz fél három körül venni és este eladni, úgysem nagy business a ma délelőtt. Viszont ha már előbb visszaértem, gondoltam teszek egy próbát. Van még kifogásod?
OTP részvényesek ide!