DOW-29880 pont alá kellene menni,ennek az elesése,lenne újabb eladási jelzés.https://www.marketscreener.com/quote/index/DOW-JONES-INDUSTRIAL-4945/charts/
Feltehetően meg fogják oldani, ráadásul a propagandát mesterien művelik. És úgy tűnik kezdenek rájönni a nincsből nem lehet lopni. Szép lassan menni fog a becsatlakozás az európai vonalba, más út nincs azt hiszem kezd nekik leesni.
Bocsi engem most csak és kizárólag a megegyezés érdekel, arra tudunk menni egy pár ezer forintot felfelé. Aztán, hogy az uralkodó osztály ezt hogy éli meg rohadtul nem érdekel. Spekuláns vagyok, és nyereség orientált.
Uyg kabb ugy fogalmazom, ez a kormany vitte bele az orzsagot a mai helyzetbe, es meg csak arra sem kepes, hogy elismerje ezt. Hanem mindenfele kulso okora hivatkozik, a haborutol Brusselen at Soros-ig. , Ebben a helyzetben vegkepp keptelen a helyes gazdasag-bel-es kulpolitikakat elkezdeni, teljes gazdasagi reformpolitikat elkezdeni. Es tobb eves aldozatokkal kimaszni ebbol a csapdabol. Totalisan hiteltelen is. Ugyanaz az ember nem kepes kivezetni az orszagot, aki belevitte. Senki nem hiszi, hogy aki a jogallamot felszamolta, es a gazdasagot csodbe vitte, az majd megforditja amit eddig csinalt. Ez az ember politikai hulla. A fidesznek kormanyt kell valtania. Anelkul nem lehetseges a kilabalas.
Spiegelt is elolvastam, ott még összeszedettebb. Összesen 34,5 mrdból 7,5 lesz kérdőre vonva, azaz alig több, mint ötöde, hisz corona miatti összeg szóba sem került.
"Az világos, hogy a tárgyalások központi elemét a közbeszerzésekhez kapcsolódó gyakorlatok jelentik." Írtam is a minap. Semmi más nem érdekli az EU-t, csak az, hogy visszaszedjék a pénzt saját cégeikent keresztül úgy, hogy azok nyerik el a magyar közbeszeket. Kaptak erre is ígéretet.
A lopas es korrupcio tartja a rendszert eletben. Ha nincs penz, kezdodik a belsowhaboru, az ajkak megerdnek. Te meg mindig azt hiszed, hogy itt rolad, rolunk szol a sztori. Nem hiszem, hogy teged fognak menteni, maguk helyett, de hatha jofiukka valtoznak
A lényeg november 19-ig be vagyunk fogyasztva, a jó hír, ha végre ez a köcsög kormányzat beadja a derekát és lemond a lenyúlásról, akkor rakéta indul fel, nagy lesz a Mikulás rally, lehet addig gyűjteni a pénzt.
10 000 és 380 karácsonyig az időarányosan elég nekem. Az elmúlt két hétben zsákolni kellett és a shortosokról nem tudunk semmit. Ha nekem lenne, azonnal zárnám ezt is tessék figyelembe venni.
senki, mert bármikor hozzányúlnak újra a bankokhoz, mert olyan nekik mint egy mézescsupor, csak bele kell tenniük az enyves kis mancsuk, és már jön is a manna. Ezt jatsszak a kiskerrel meg a mol-al is(mondjuk a mol-tól jogosan, mert az ő hepciáskodásuk eredménye, hogy a mol olcsón kapja az urali olajat)
Hat erről lehetne írni egy kisesszét, de lehetne akár ott kezdeni, hogy nem mindig mindenki ellen háborúzunk, soros brüsszel, bárki, csak lehessen ellenségkép(egyebkent valszeg nem itt tartana az orszag mentálisan és morálisan), az allami termelőberuházások a latvanyberuházások helyett, a családpolitikában az óriásira nőtt externaliak orvoslása( az 1 meg 2 gyerekes nem szamit?!), mert a lakasárakat az égbe tolták, mesterségesen, hogy gazdagabbnak higyje magat mindenki (majd most kiderül, ki mennyire az), és lehetne sorolni de a legfontosabb hogy utálkozás helyett építeni kellett volna, a kisebbségekkel és másokkal megertőbbnek lenni, és akkor nem mindig ellenségképet keresne a magyar, nem mindig valami ellen, hanem valamiért lehetne dolgozni. Lehet ki se kéne/kellett volna írni plakátra, hogy jobban élünk mint 5 éve?
OTP részvényesek ide!