+1 Ennel mar csak az a viccesebb, hogy allitolag jobboldali, konzervativ kormany van. Milyen kormany is az, amelyiknak - papirja van, hogy leepitette a jogallamot, es helyen autarkiat hozott letre ? - Illiberalis, es totalis partegyseget es feltetlen parthuseget kovetel meg? -allamosit, amit csak lehet, iskolakat, kozmuveket, vizmuveket, kulturaban mindent, a telefonceget is? -titokban tartja a politikai osszejoveteleiken elhangzottakat? -2060ig, ujabb 40 evig akar kormanyozni? Ez meg Sztalinnak se sikerult ennyire jol.
Nagyon örülök a hétfői új törvénytervezetnek, de azt hittem 6 hónapja, amikor már csapkodott a sz.. rendesen és a kormánynak is sürgős lett hirtelen a megegyezés az EU-val, hogy ilyenkorra rég túl vagyunk az egészen. De most még csuklóztatnak egy kicsit, ha már akkora a miniszterelnökünk és külügyminiszterünk pofája és egója, hogy úgy gondolják ők mindenkit leoktathatnak... Mostanra rég túl kellett volna ezeken lépni, ezért aggódom, eddig ugyanis bíztam abban, hogy O.V. és a kormányzat tudja mit csinál, de egyre inkább úgy látszik, hogy nem nagyon vannak képben.
Már kifejtettem, hogy olyan helyzetbe hozták Magyarországot, hogy egy normális, demokratikus országban lemondana a miniszterelnök. Ehhez képest nálunk a főnök elmondta, hogy 2060-ig akarják vezetni az országot, közben 2030-ban ki akar lépni az EU-ból, mert az amúgy is szétesne. (Kötcse 2022.)
OTP részvényesek ide!