2021 szeptemberetol 2022 februarig Beke volt? Ha igen magyarazd mar el kerlek miert akkor kezdodott a kamtemeles inflacio es maginflacio növekedése ami jo hatassal van a reszvenypiacra... Aminek az esese mar tavaly elkezdodott... Ui. : unalmas am a Rogan fele propaganda szöveg...
Az előző napok esései elég lendületes %-al párosultak - folytatódik le és meddig, oldalazni fog, vagy esetleg itt megáll és fel? Az a kevés felkerült vélemény mind három verziót lehetségesnek tartja, szóval a kérdés marad, merre valószínűbb tovább?
Miért kell a kelet mellett kardoskodni? Hogy állhat egy ilyen ember morális szempontból. mióta honfoglaltunk keletről ide csak a szenvedés jött és a barbárság, nem a zen vagy a buddhista kultúra... Sok orosz alvilági fazon, ezrével betelepülő kínai sejtek, tatár támadók, orosz katonák, stb. A nyugat se sokkal jobb ez tény. Agyilag elkenyelmesedtek a jólétükben. De azért nem bebörtönzéssel, kivégzéssel, kitelepítéssel, gyerekmunkaval, szennyben, koszban és mocsokban és éhbérért dolgoztatott emberekkel pörgetik a gazdaságot úgy, hogy közben a környezet és egészségvédelemről nem is hallottak.
Új lokális aljra számítok még a Mielőtt kínkeserves sebességgel emelkedésbe kapcsolna. Felpattanás hiú ábránd szerintem. Lassú emelkedés lesz, mint minden válság után. Lesz aki 4 évre idehozta mínuszolódni a vagyonát, mire újra összegszerűen annyit fog érni, mint amikor betette... csak épp az infla közben majszizta a pénzt... ilyesmiket várok. De talán túl pesszimista vagyok.
Mutass olyan extrém helyzetet amiben most vagyunk, és amiben olyan extrém változást vártunk mint a BÉKE. Fotexben ülök már régóta a pénzem sokszorosánál járok. Annak tudományos elemzésében viszont tényleg segíthetnél. Köszönöm előre is 😁
Én 8 évet Angliában éltem, nagyon érzem mennyivel szennyezettebb itthon a levegő. Az akku, abroncs gyártás kapcsán meg majd jó pár évvel később jönnek ki az egészségkárosodások, rákok..
10.75% 13.7% 16.7% 399. Na ha a fenti szamok valtoznak lefele sokat akkor majd felpattan. Addig csak remenykedj:) Ha ugy gondolod hogy tevedek akkor lecci hozz nemzetkozi peldat olyan orszagbol ahol a honi vezeto bank reszvenye mas mozgast mutatott ilyen trendben ami most van a fenti szamokkal. :) segitek:1970 usa. Nemvidam. 1988 es 89 japan nagyonnemvidam:)
És rohadt környezetszennyező egy akku gyár. https://atlatszo.hu/kornyezet/2022/05/02/akkumulatorgyartashoz-is-hasznalt-mergezo-oldoszert-talaltak-a-godi-kutak-vizeben/ A románok, szlovákok , szerbek nem is akarnak akku gyárakat és abroncs gyárakat. Éppen ezért mind hozzánk jön.... Ezek mind rengeteg vizet igényelnek és rohadtul környezetszennyezőek
OTP részvényesek ide!