Még annyit, hadd jegyezzek meg, hogy ismét köszönet az Erstés elemző fiúknak, akik a kistoppolódásuk után az OTP pozi újrafelvételére bíztatták a nagyérdeműt, méghozzá piaci áron. A céláruk ugye 15800 körül volt. Tudom, hogy rosszindulatú a feltételezés, de szerintem kb direkt kártékonyan tették be az ajánlatukat. Hihetetlen látni, hogy mind a két OTp mind a Richter kereskedési ötletük így elfüstölt, bár szerintem ők ezeket nem játszották meg nagy pénzzel... Ricsi azóta nagyon szépet ment, és 6600 körül, (ahol emlékeim szerint az erstés kiütési pont volt) jól lehetett vásárolni.
Itt Otinál is kb érezhető volt, hogy meg lesz a leöntés. A magam részéről megnyugodnék, ha a srácok most kussolnának kicsit, mert szinte biztos vagyok benne, hogy ott vásároltak be, ahol a stopot megírták... Persze ezt nem kötik az emberek orrára...
Itt Otinál is kb érezhető volt, hogy meg lesz a leöntés. A magam részéről megnyugodnék, ha a srácok most kussolnának kicsit, mert szinte biztos vagyok benne, hogy ott vásároltak be, ahol a stopot megírták... Persze ezt nem kötik az emberek orrára...
OTP részvényesek ide!