Itt megtalálod a táblázat 2021-es oszlopában.: https://www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Osztalekfizetes Május 30-tól fizetik, május 23-án záróban a kell birtokolnod a részvényt, hogy kaphass osztalékot. Május 24-én akár el is adhatod. Sok sikert! :)
Tegnap a kozgyulesen is elhangzott, hogy varnak meg egy honapot azokkal a vasarlasokkal amig picit tisztazodik a helyzet (gazdasagi, haborus - lesz e bankado) - addig a “biztonsagos térdelen maradnak”
Azon agyalok, hogy ha tényleg leesne az oszti előtt 9k környékére az árfolyam, ott már majdhogy nem osztalékpapírnak is jó lenne venni. :-) 8600-on 5%-ot ad, ha ez dolcsi alapú lenne, nem lenne nehéz rábökni a vétel gombra. :-)
ha de nem bírom már az ilyen napokat.... reggel azt tippeltem 10.650-nél nem megy ma lejjebb, de "csordogál a kis patak" ugyhogy lejebb tettem a vételi ajánlatom 10.560 -ra . Elmentem fűvet nyírni, jól viselekedni addig, nem rallyzni !
tavaly 2x szívatott meg a MOL:) Amíg "nem nevezzük nevén" vezető sokszor nem a piaci érdekeket nézve kormányozza a hajót számomra is finoman szólva olyan, mint a kakós palacsinta. Nem szeretem de néha megeszem. Viszont én is egy jó beszállóra várok ismét.
OTP részvényesek ide!