Kozeledunk a holnapi nyitashoz. Ki mit lát a hétre? Oldalazunk még picit a belengetett francia valasztasok utáni olajembargóig vagyon? Felfele hírt én nem látok, segitsetek ha Ti igen
én nagyanyámat pl megmentették..... mivel származása miatt...... érted ugye ?
Törölt felhasználó2022. 04. 18. 15:25
Az oroszimádatot nem tudom hovatenni…1944,1956 egy jópár ember nagyanyját,dédnagyanyját megerőszakolták,nagyszüleinket kinyirták….a magyar elég gyorsan felejt…a hülye meg putyin for prezdent polóba tapsikol(jobboldaliként)elég komoly skizofrénia megy itt
Törölt felhasználó2022. 04. 18. 15:25
Az oroszimádatot nem tudom hovatenni…1944,1956 egy jópár ember nagyanyját,dédnagyanyját megerőszakolták,nagyszüleinket kinyirták….a magyar elég gyorsan felejt…a hülye meg putyin for prezdent polóba tapsikol(jobboldaliként)elég komoly skizofrénia megy itt
pontosan, én is szarom le az eszméket..... csak magammal foglalkozom....eszmék 20 éveseknek valok azok még hisznek benne én is hittem 1990 ben bennük...
Nem vagyok oroszbarát egyáltalán, de nekem fura, hogy a propaganda szó, kizárólag oroszországgal kerül kapcsolatba. Az USA messze a világ legnagyobb fegyverszállítója, aztán anglia, franciaország, olaszország, és ezek ítélkeznek a háborúk kirobbanása miatt? Attól nem fordul fel a gyomrod, hogy a háborúkhoz az usa, anglia meg franciaország szállítja a fegyvereket?Ha nem lennének fegyvergyárak, akkor nem lennének hárorúk sem, de nyilván nem a világbéke a célja a fegyvergyáraknak. Plusz a háborúkra hivatkozva tudnak adókat, árakat emelni.
Lenne rendes allasom. Persze azért érjen véget a háború. Biztos vagyok benne, hogy Moszkva akár csak 3 hónapja sokkal jobb és élhetőbb város volt mint Budapest
Az oroszok durvák voltak amikor elkezdődött ez az egész. Ugyanakkor ezt Amerika szervezte. 2 hónapja az átlag ember azt se tudta, ki az a Zelenszkij, mára meg Oscar díj átadásra hívják, mindenkitől pénzt és fegyvert követel, gyakorlatilag a világ egyik legismertebb embere lett.
"Elárulom nincs. " Én meg elárulom, hogy a világon rengetegen, de Magyarországon is vannak, akik nem az ukránok mellett vannak. Persze az ukrán "kisember" tragédiája egyértelmű.
Nekem nincs bajom a szankciókkal amíg nem az én bőrömre megy, de ezek a szankciók nem putint büntetik, hanem az átlagembereket. A politiukusok és milliárdosok gazdagságban élik gondtalan életüket, rájuk soha semmilyen korlátozás, megszoritás nem vonatkozik, ők soha nem veszik ki részüket a szarból a közösség érdekében, akkor tőlem se várják el hogy lemondjak bármiről amit szeretek, vagy többet fizessek bármiért a szankcióik miatt! Szakadjanak le az orosz gázról, olajról és nyersanyagokról úgy, hogy nekem mint átlagembernek ez ne kerüljön többlet költségbe, és ne járjon lemondásokkal, nékülözésekkel! Az élet túl rövid ahhoz, hogy bármennyit is elpocsékoljunk belőle a politikusok "játszmái" miatt. Amikor a politikusok olyan döntéseket hoznak amivel a saját népüket sanyargatják, akkor az én szememben semmivel sem jobbak mint a terroristák, csak épp nem fegyverekkel mennek az emeberek ellen, hanem korlátozásokkal, megszoritásokkal, áremelésekkel teszik tönkre az életünket. A megújuló energiás dolgok meg jó nagy átverések. Úgy ígérnek 40% megtakarítást, hogy a telepítési költségük 5-6-szor annyiba kerülnek, mint a hagyománys eszközök, így 30 évre előre kifizettetik az évi 40% megtakarítást, 30 év múlva meg cserélni kell mert elromlott, elavult, elhasználódott, és soha nem valósul meg a költségcsökkentés, amivel ráveszik az embereket a méregdrága megújuló energiás eszközök vásárlására.
Több lesz az, 1500 mrd. ))))) kiviszi a hasznot? És mi van a szingapúri kis magyar -akik a kimenekített pénzt kezelik-közösséggel? Kérdezz rá országgyűlési képviselődnél. Hahahaha ))))
Zsidai vagy broccoli jól kiszámolta: "Portfolio megbízható információi és saját számításai alapján évi 400-450 milliárd forintnyi vesztesége keletkezhet az állami MVM-nek a rezsicsökkentés fenntartásából a jelenlegihez képest viszonylag kedvező gázárak mellett is." Valóban egy külföldi tulajnak ez nem veszteség mert felemeli arezsiárat és kiviszi a hasznot. M.o-n meg itt marad mert pont ezért olcsó a rezsiár. Az MVM-et meg ne sajnáld.
Javaslom, hogy menj el Belgrádba, vegyél jegyet Moszkvába vagy Szentpétervárra, és tanulmányozd a helyszínen azt, aminek a pártján állsz, annyira meg fog tetszeni, hogy vissza se akarsz jönni. Tömegek csinálják ezt, míg a rothadó USA-ba senki se emigrál.
OTP részvényesek ide!