Mégeggyszer 3985-ön vettem 4380-on adtam. A másnapi bolondok órájában reggeli leszúrásra számítva 4300-ra tettem vételi ajánlatot, egy 60ft-os rövid DT-re számítva. Amikor 4430-on láttam az árfolyamot nem követtem tovább és balfax módon nem vontam vissza a megbízást. Erre megszólalt Eltolcsy és a DT-ből long lett.
!380-on eladsz egy pakkot akkor 4300-on többet veszel vissza nem? Bluemilk meg nem szállt ki 4430-on sem, úgyx értettem. 3985-ös pakkomat adtam 4380-on. A 4300-assal tulaj vagyok, mínuszban.
Ismétlés a tudás anyja, kerek 100, mozgó átlag, fibó szintre nem teszünk ajánlatot. Vételnél fölé, eladásnál alá. Eltolcsi bejelentése napján az előző nap 4380-on eladott pakkomat 4300-on akartam visszavenni, 4430-on néztem más dolog után "úgy sem teljesül" címszóval, rábaxtam. Az előző napi helyes döntésből 8% elmaradt hasznot csináltam. Bluemilk még rosszabbul járt, mert én legalább 80 ft-al olcsóbban vettem vissza.
Szerdán dobtad a 4175-s pakkod? Én nem vettem bele, mondjuk így elnézve a külföldet, azért talán nem lett volna beragadós pakk. 4120 környékén meg pláne nem, ha azt valaki elcsípte s bevállalta.
Nem kell úgy megijedni akár bent vagy akár kint állsz. /Erre mondják ez oszt az ember/
Olyan mintha ellensúlyoznának BENNÜNKET.
EUR/USD lefelé tendál /de hülye szó/
innen kapunk új életet
EUR/HUF javuló valamelyest
EUR/CHF javuló valamelyest
Itt látni/tudni/ volna jó az arányokat,egymással szembe meg főleg.
Lenti sárga Grafikon némi eltolódásra
enged köv.a dollár javulás mellett.
IMF. Elvannak foglalva a un.Kiigazításokkal
Az számszerűsítik gondolom.
A Kötelezettség Szegési Eljárásra gyúrnak
Szeretnének megfelelni eböli elvárásoknak
Nov.7.nem lesz elég,még további Kiig.KELL
VÉGRE HAJTANIA O.V.+M.GY.
2Kassza felmérés /zárszámadás/
Utána megtudják lesz igény.
Ebbe a ciklusba.
Elég hátra van sorolva.