igen igen! De mondtam, hogy nekem karácsonyig biztos itt a pénzem 2690-ről 2700-ről és a többi egész 4180 ig. Csak Neked nem marad majd semmi én pedig 6000 nél bontok egy pezsgőt az emlékedre!
1185 SnP és 3200 az oti, akár 3300ig is elmehet, hú most tuti szaladok is zárni a shortom :D nem baj ha feljebb megy, legalább magasabbról is tudok majd rányitni
nekem nem kevesebb a pénzem, pont ugyanannyi a pénzem mint volt tegnap, csak sajnos 1000ft alá olvadt a részvényenkénti nyeröm, de ez van. de tudod az nevet aki a végén nevet, a te egyenleged még mindig szaftos minuszban van. most elment 3200ig az oti, de innen hova fog menni, külföld az egekben, innen már csak a bikicsunáj van hátra :D
mondjuk érthetö a tökepiaci reakció az ilyen hírekre, ugyanis most jön ami jött 3 éve, hogy államadósságból tömünk pénzt a bankszektornak, a lakosság 99%a pedig szivhat , az 1% meg csak gazdagodik tovább.
ha nekem is azt mondaná sárközi, hogy megment én is agyonvásárolnám magam mindennel, tök mindegy hogy nyerek vagy bukok rajta, ha nyerek királyul fogok élni, ha bukok akkor megmentenek megint és folytathatom a királyul élést
Mi van okos gyerek nem tetszik, hogy nem jönnek be a jóslataid? Ilyenkor kellene mondogatni, hogy majd veszek 1500-on. Reggel még minden rózsaszín volt a mocsárban csak hát azóta változtak az idők. Persze tudom most sem oldódott meg a világ gondja csak neked lett kevesebb pénzed...
OTP részvényesek ide!