Nem az a lényeg, hogy hol olvasod a hírt, hanem az a lényeg, hogy lesz itt még sírás azok részéről, akik megtartják a papírt, és nem szállnak ki, várva a 4 ezret.
Na megérkezett a szavazásra shortoló van haverunk .Tele lehet a lelke fájdalommal ,hogy kimarat a tegnapi pénz keresetből ,de így kifog maradni a maiból is ,ezek szerint a hozzá állásával van baj .
Törölt felhasználó2011. 10. 11. 08:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tisztában vagyok vele, de azért vicces :-)
Az is vicces, hogy longosoknak nevezik magukat, míg shortosoknak, akik nem értenek velük együtt. Holott én speciel életemben egyszer, olyan 1 hónapja egy fél napra vettem OTP-t, ugyanakkor az általuk shortosnak nevezett csoport jelentős része mindkét irányba kíséri a papirt. Így aztán sok értelme van shortosokról beszélni...
Így van. Viszont már hónapok óta megy az időhúzás, ha ez az elengedés megtörténik, biztosan esni fognak keményen a részvénypiacok, hiszen már immunins lett mindenki erre a sok talánra a görögökkel kapcsolatban.
Az amcsi zárás ellenére simán mehetünk lefelé is akár. Nem mondom, hogy megyünk persze, mert nem vagyok jós. Egyébként elképzelhetőnek tartom azt is, hogy 3700 fölé megy még az OTP, mielőtt újra elindul lefelé. 2008-2009-ben is volt egy emelkedés 2500-ról 3500-ra.
Az amcsi zárás ellenére simán mehetünk lefelé is akár. Nem mondom, hogy megyünk persze, mert nem vagyok jós. Egyébként elképzelhetőnek tartom azt is, hogy 3700 fölé megy még az OTP, mielőtt újra elindul lefelé. 2008-2009-ben is volt egy emelkedés 2500-ról 3500-ra.
Meglátásom szerint a nyitó 3300 felett lesz és elképzelhető utána egy enyhe korrekció, majd beállunk emelkedőben. Jajj de jó, hogy tegnap vettem egy nagyobb pakkot 3075-ön...:) GO UP!
Szép jó reggelt minden barátnak ,remélem tegnap este mindenki tudott lazítani egy kicsit ,hogy a mai napot is sikere tudjuk vinni .Sok szerencsét mindenkinek .
OTP részvényesek ide!