Figyu! 3050 és 60 között gondolkodtam vételen! Onnan nekem elég lenne a 3250! Nem vagyok telhetetlen és akkor még ráadásul day-trade is lenne! De hát ez van. Majd legközelebb!
szerencsére (?) még nem sokan tudják, mennyire elmebeteg, hiszen az öregek már nem nagyon élnek, akik hitlert meg a többi férget élőben is látták, hallották (no és persze a történelem oktatásában is vannak hiányosságok :) így sokan nem ismerik fel az összefüggéseket...)
egyébként az oti továbbra is lefele ereszkedik a csökkenö csatiban, csak lassult az esés mértéke, alig 2 hete 3330on zárt, ehhez képest ma kb 3%al fog alatta
Saknos meg kell tanulnunk, hogy qvára nem érdeklünk mi senkit. Amíg nagyjából a normalitás (?) alapján működünk, addig pálya. Ha nem, akkor húzás másfele. Speki ide vagy oda, azért a tőke nem hülye konckáztatni egy elmebeteg miatt..
én 2008ban még máshogy láttam a dolgokat, szépen be is zsákoltam ezt a fost 3000ft-on, aztán a mélyben töltött hónapok alatt megtanultam a csillogó hírek mögötti valóságot látni, hogy attól hogy a szarhegyet leöntik rózsaszirommal az bizony szarhegy marad, amit elöbb fel kell számolni, hogy újra lehessen építeni, ehelyett már 3 éve amikor az aktuális adat rózsaszirom elbomlik új adagot öntenek rá az állampolgárok pénzéböl, akiket utána most elkezdenek jól megadóztatni, hogy a szarhegyre még több rózsaszirom jusson :Ð
ez bizony hosszútávon csöd ami a világban történik és elöbb be kell csödölni mielött rendbe lehetne hozni a dolgokat
OTP részvényesek ide!