Az biztos ha most padlóra küldik a gazdaságot az nagy cumi lesz az embereknek.. Elzavartuk és kokit adtunk az imf-nek a nyugdíj vagyont elköltik, már mindenkit adóztatnak akinek pénze van... tényleg Kína seggét fogjuk nyalni hogy adjon pénzt...
15:45 | Megtizedelheti a magyar bankszektort Orbán bejelentése
"A tömeges végtörlesztések több százmilliárd forintos veszteséget okozhatnak a bankszektornak, a tömeges forinthitelre váltás pedig egy pusztító játékelméleti szituációból kiindulva jelentős koncentrációt indíthat el a magyar bankpiacon."
Ez összevág azzal, amit írtam.
16:16 | Kötcsén győzködték Orbán Viktort a végtörlesztés terve ellen
"A jegybankárok igyekeztek figyelmeztetni a miniszterelnököt, milyen veszélyekkel járna a devizahitelesek tömeges végtörlesztése a rögzített árfolyamon. A jegybankmúlt heti közleménye leszögezi: csak olyan megoldás lehet megfelelő a hitelesek terheinek csökkentésére, mely nem veszélyezteti a pénzügyi rendszer stabilitását és működőképességét. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a jegybank hasonlóan aggódott a Fidesz-frakció ötlete miatt, mint amilyen éles az első piaci reakciók is voltak. Az origo forrása szerint a jegybankárok a kormány vezető politikusainak elmondták, ha az addig hallottak szerint életbe lépne a végtörlesztés és több százezer devizahiteles igénybe veszi azt, annak költsége agyonnyomná a bankrendszert, a hitelezés teljesen leállna, és még a szerény növekedésről is lemondhatna a magyar gazdaság és újból recesszió köszönthetne be."
a fentiből is látszik, hogy viktor egy arrogáns f.sz és tök leszarja, hogy kin keresztül gázol át, ha vmit kitalálnak
Én ilyet nem halottam ki, csak a szokásos populizmus. Az államnak teljesen mindegy ugyanis, hogy több Százmillárd forintból az OTP-ét feltőkésítik, vagy ugyanennyiből deviza hiteleseket mentenek meg. (Ennyi pénzből már sok deviza hitelest menthetnének meg.)
Ez azért nem annyira egyszerü.... Ezt a bankok lezsírozzák egymásközt , most sincs nagy eltérés bankok között.. És az otpé a legdrágább minden téren.... Szerintem legnagyobb részt kell hogy legyen az adósnak megtakarítása vagy tehermentes ingatlan mert ugyanannyi forint hitelt biztos nem fog kapni... Majd meglátjuk, de én elsőre nem látom hogy ebből roham lenne a törlesztésre...
OTP részvényesek ide!