ha van egy kis pénzed vegyél pannergyt.
hamarosan 1000 fellllllett lesz az árfolyam.
A hír azonban nem is elsősorban emiatt nevezhető nagyon pozitívnak a PannErgy-re nézve, hanem amiatt, hogy a közel 50%-os támogatási intenzitás rendkívül jó hatással van a projekt megtérülésére. Ha pedig a szentlőrinci projekt kiérdemelte az EU támogatását, akkor joggal feltételezhetjük, hogy a soron következő projektek ugyanúgy kiérdemlik majd.
Az Erste tavaly decemberben megjelent elemzése jól példázza, hogy milyen komoly értéknövekedéssel járhat, ha a piac beárazza a várható állami támogatásokat: az elemző a PannErgy részvényeire a támogatások nélkül 1,387 forintos fair értéket állapított meg, miközben a támogatásokkal együt számolva 36%-kal 1,891 forintra emelkedik ez az érték.
Szerintem most lesz egy visszatesztje az esésnek. Holnap amcsi munkanélküliség ami elmúlt 3 alkalommal gyengébb volt, igy most nem lesz nehéz jobban felmutatni, pénteken meg amcsi gdp ami még sose volt rossz... (legalábbis papiron :)) )
remélem. az a baj, hogy eddig bármit csináltam mindig az ellenkezője történt, mint amit gondoltam, de hogy korrekció mikor lesz, azt az atyaúristen se tudja...
Szerintem jól döntöttél. Ha az 500 legnagyobb cég többsége az elemzők várakozásait túlteljesiti (ez tény!), a GDP sem valószinű hogy alulteljesitő az 1. negyedévben. (Az utóbbi hetek korrekciói is inkább belföldi (GS) vagy külföldi botrányok (görög) keltette hullámzások voltak
Törölt felhasználó2010. 04. 28. 20:34
jólvan visszavettem a francba a shortom. Szóval ha eddigi tapasztalataim alapján gondolom, akkot holnap esés lesz, mert visszavettem.. A bukóm is lassan szépen visszajön a NBG jóvoltából...
OTP részvényesek ide!