Amikor az MKB kereskedhetővé vált, az OTP-nél is megvolt. Láttam a vevőket, de ugye eladó nem volt. Kedvencek közt volt nekem, és kb egy hete vettem észre, hogy hoz egy üres sort a kedvencek listája. AZ MKB hiányzik. Most nem tudom megnézni, hogy kereshető-e, már kiléptem.
Nálatok megjelent már a kereskedhető részvények listájában az MKB Bank? Csak nálam nincs ott, vagy az OTP-nek nem sikerült reagálnia röpke 1 hónap alatt?
Most néztem, hogy OTPDirektBróker szerint van egy rakás KONZUM részvényem még mindig és közben már van fele annyi OPUS-om is. Az OPUS-ok a pénteki zárás után nem sokkal jelentek meg a számlámon és azóta változatlan állapotban leledzenek. Külön extra, hogy az OPUS részvények bekerülési árfolyama az egyik számlán 2.128,3325 Ft, a másikon pedig 2.008,75 Ft. Akárhogy nézem ez nem a konzum részvényeim tényleges vételárának duplája. Valaki másnak hasonló meglepi van a számláján?
Telóztam az otphez. Egy hölggyel beszéltem. A telefonomon a böngésző én a sütiket kell kitörölni. Belépni úgy lehetett hogy a böngésző inkognito oldalán léptem be a bankomba.Mielőtt legközelebb belépek a chroom böngészőmben kikell törölni a sütiket. Most jó.
OTP Direktbroker problémák