OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
dax egyelőre nem úgy néz ki,hogy fordulni szeretne....megmaradt egy 60 pont körüli rés ma nyitásnál a promptnál.személy szerint még nem vennék bele,megvárom amíg eldöntik,hogy 14.000 alá küldik-e vagy sem.Majd ott.
hetekkel ezelőtt,lehet van 2 hónapja,egy másik topikban , az Évának is megírtam(Zeller),hogy én 6000 OTP-re rendezkedtem be, hosszabb távra,ha lehet ilyet mondani.Addig,ha úgy mondd"beragadok" esetleg úgy döntök megtartom az aktuális darabszámot,rendben vagyok-leszek.Ez a B terv nálam.Nálam a 6000 környéke lebeg mint "reális"célár egy rosszabb forgatókönyv szerint,mint a mostani.Az,hogy a covid alj alá megyünk, benne van a pakliban,ami mindössze egy ezres innen lefele 7870. Addig meg napközben is próbálok ügyeskedni, van amikor egész jól sikerül.
Orbán most sehogysem jön ide, USA-tól rettegünk épp, de az OTP-t már megették és kiköpték idén, ebből a testből már nem lehet több húst leszedni vagy csak nagyon nehezen.
Kérem, hogy az aktuális tag az ezredik komment környékén szíveskedjen megemlékezni erről a mérföldkőről, a fórum alig másfél hónapos fennállása alatt ez mégiscsak nagy szó. Köszönetet mondok minden hozzászóló tagnak!
Te naggyon optimista ember vagy hallod... mindig kel "B" forgató könyv én multkor megértettem orbán mire képes nagyon alá becsültem még sok mindent hozhat ez az év
Vigyázz magadra Lily, mi is vigyázunk rád! :) Krumplipucolás megy most a BBQ-n, se venni, se eladni nem fogunk holnap, úgyhogy elég csak az első számot megnézni az árfolyamon, ha 8 vagy 9, akkor ne is olvass továbbá, alatta beszéljünk, felette ünneplünk! Daytrader tagoknak persze kitartást holnapra, ha rossznak néz ki, gyorsan eladni egy optimista nyitónál sosem a legrosszabb forgatókönyv.
Nyugalom. Nem lesz olyan rossz a holnap. USA nincs 60% mínuszban idén februárhoz képest. Nálunk már a kerítést is megszaggatták, 8500 szerintem az alja volt idénre.
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.