Jelen!Ma esős nap volt,így nyaralás közben sikerült a Mol-ban messze több profitra szert tennem.annak ellenére vettem bele a tegnap is,hogy pomperej nagy zuhanást jósol ott is.Meglehet.de előtte részleges rést töltöttünk ,mint a múlt héten Otika.
Teljesen technikai kép,érzelem mentes vásár volt a Mol-ba,szerintem jót tesz mindenkinek egy kicsit szomszédolni,mert így jobban éreztem,mennyire is kiszállónak használnak,minden kis emelkedésre induló napot Otiban.Ma is nyitó ár alatt zárt,a minimumán. 8818...Azt hittem nem lesznek jók a 8988-9010 közötti eladásaim,mert felette zárunk....Akkor folyt.köv.
Legalább egy 9040-es hónapos zárást jó lett volna látni!!
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.