T54-s tankokat is már előkaparták a raktárakból. Ismétlem, hogyan tudna az orosz hadsereg a poraiból feltámadni egy évtized alatt is akár? Teljesen demilitarizálják magukat. Ha kitart a nyugati segítség és a kínaiak nem kezdenek vasat szállítani az oroszoknak, akkor két éven belül megsemmisítő vereséget kell szenvedniük a muszkáknak. Csak tudjuk elég tüzérségi lőszert szállítani az ukiknak és felmossák a ruszkikkal a padlót. Ez most a szűk keresztmetszet középtávon. https://twitter.com/NOELreports/status/1638478508639789056
instan is nagyon mérges :D két szék közt a padlóra esés, ez lett a sorsunk, és ennek a törlesztése nem 1-2 év, hanem 10 év lesz, mire hisznek nekünk, ha fordulunk, ha nem, akkor még tovább maradunk putyin/Xi kutyái - és most olyan világ jön, ahol oldalt kell foglalni, nincs haverkodás az ellenféllel, erről ott a lecke Ukrajnában!
Igen, én is abban bíztam/bízok, hogy nem csinálnak totál hülyeség a saját szempontjukbol. Én arra a kimenetre jóval kisebbet tettem, kB 10%-ot, amire te vmivel kevesebb mint 50-et (és ennek megfelelően pozicionaltam magam;)
Egyik volt a lehetséges kimenetelek közül, de a várható értéke 50% alatt volt ;-) Nyilván Kína sokkal pragmatikusabb annál, ebben lehetett "bízni", már ha ilyet ilyen modellek felállításánál lehet írni. Amit Kína nyer, ahogy írtam, egy csicska olcsó benzin(és gáz-)kút. Az Orosz Föderációnak (és rémképének) pedig ezzel leáldozott.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik