nem kizárt viszont igy piacbefojásolás miatt elébb utobb szorulni fog.ha ennyi esze van megérdemli,majd.én nem kockáztatnék inkább eladnám akár lejebb is-tutko hogy 2-300 között van a bekkere
Berakott vételre 2000darabot, eladásra 4000darabot. Egyik sem teljesül. Magával játszik, és lent tartja az árfolyamot. Miközben nyugodtan mehetne fel. Ô tudja miért. Így járt. A részvényesekkel meg kicseszik. Ha Hali, akkor nem értem. Ha más, akkor kivásárlás miatt lehet. Nulla rajta kívül az eladó. Okè, ki sem veszik a papírt már emiatt. Maga alatt vágja a fát
mindig mindenhol ezt csinálták és most is később is ez lesz.mondom nyomdám van és kevés speka pénzem.hocipőm tele van ezzel a tözsdével.idén csak év elején tözsdéztem azota tán 2 szer speka.én nordot várom hátha.persze az is egy nagy-az
Valóban így van! Ennek a bodorkósnak kellene anyagilag jól megszorulnia, eladnia, akkor talán felmenne 800-ig ismét!! Különben tényleg évekig kereskedhetetlen és itt szarakodik 400 körül 😟 Itt már tényleg egy felvásárlás segíthet!!!
Őrmester részvényesek ide