A brexit tehát nem minta. A népszavazáshoz, (akár a kilépéshez akár a tagság megerősítéséhez) pedig alaptörvényt kellene módosítani. Ezt megtehetnék Orbánék is (bár most sokkal egyszerűbben ki tudnak lépni), ha úgy gondolják, hogy nagyobb legitimitást akarnak adni a kilépésnek, de szerintem tudják, hogy elbuknák, ezért nem teszik meg.
Azt el tudom képzelni, hogy egy nemzeti konzultációval esetleg manipulálnának.
DE! Nem fognak kilépni. Tudják, hogy nekik az a vég és onnantól kezdve kénytelenek lennének nyílt diktatórikus eszközöket használni, hogy hatalomban maradhassanak. Ebben mondjuk már az unió se gátolná őket, de szerintem a kilépés felejthető.
Azt, hogy az ellenzék ezzel kampányol viszont nagyon helyesen teszi. (Még itt a fórumon is nehéz elmagyarázni, hogy miért nem reális Orbánék kilépése, tulajdonképpen nem is érdeke az ellenzéknek, hogy elmagyarázza. :)
Azt el tudom képzelni, hogy egy nemzeti konzultációval esetleg manipulálnának.
DE! Nem fognak kilépni. Tudják, hogy nekik az a vég és onnantól kezdve kénytelenek lennének nyílt diktatórikus eszközöket használni, hogy hatalomban maradhassanak. Ebben mondjuk már az unió se gátolná őket, de szerintem a kilépés felejthető.
Azt, hogy az ellenzék ezzel kampányol viszont nagyon helyesen teszi. (Még itt a fórumon is nehéz elmagyarázni, hogy miért nem reális Orbánék kilépése, tulajdonképpen nem is érdeke az ellenzéknek, hogy elmagyarázza. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!