Az, hogy Almafa neha parazik az egy dolog. De visszaolvastam a mai termest es ennyi aggodo embert reg lattam itt a forumon. Egyik enem megerti Oket, a masik meg csakmpislog, hogy most mire ez a majrezas? Paran itt azt gondoltak/gondoltuk, hogy hetek, honapok alatt majd kogazdagok leszunk. Idovel lehet persze... De egyelore ha azt nezzuk, hogy az oreg es tapasztalt tozsdesek kozott az a mondas jarta, hogy az evi 20% az mar nagyon jo, akkor mi a gond? A gond szerintem az, hogy a mult alapjan arra lehet kovetkeztetni, hogy a hullamlovaglas kifizetodobb, mint a longos tartas. Itt most nem azokra gondolok akik 50ft-nal vettek. Hanem akik kesobb szalltak be. A tozsden ismetlodnek a dolgok ugyebar. Hanyszor kell meg beszopnunk, hogy hirre adjuk, pletykara vegyunk? Ma a tobbseg gondolom orult, hogy robogunk tovabb. Mi lenne, ha legkozelebb a kartarsak a hirre adnak!? Elkezdenenk forditva mukodni, mint ahogy az erzelemeink diktaljak... Jon a hir es dobnank. Majd visszavesszuk. Ez egy igazi hullamvasut, ahol a mod kezeben vagyunk. Hol allunk meg, vagy hol indulunk nemmrajtunk mulik.
Én szimpla spekuláns alapon veszem ezt a papírt , a legkisebb jóérzés sincs bennem a talajok felé, de ez a papír nagy meglepiket tartogat minden nap .Aki pedig nem akar kimaradni, annak lenni kell belőle a portfóliójában , másképp nehéz lesz nyerni vele.
Sziasztok:) szèp hírre èbredtünk,jól indul a hèt. Fekete Petya is mondta májusban,mi is pedzegettük mikor appen inbe vett OTP h.idő kèrdèse és jöhet az OTP, majd a többi intèzmènyi.. Az elemzőmester,pompom vajon mièrt nem gyermekfaluban vagy szeretetszolgálatnál segít ennyi befektetett energia és baklövés után..? Ott legalább lehetne eredmènye a munkának,mert jelzeseiteket olvasva olyan a sikerráta mint anno 2-3ève OTP nèl. De nem is Ő a lènyeg hanem h.előbúkt a nap és hogy a hèten már nem lehet annyièrt akciósan venni ah.múltkor..:) szuper! A vonat pedig hamarosan indul. ML és Sanyi bácsi a four seasonsbe eszerint jót beszèlgettek..:) Tudjátok olcsó.. Szèp napot!
Lehet hogy megvették, de ez még mindig kevés ahhoz képest , hogy :Fidesz 2/3, UNIO sz@rja a pénzt , ML (Orbán Viktor) a leggazdagabb, legtöbbet kereső magyar.
Opus Global Nyrt.