Most azon gondolkodom, hogy egy kicsit olyan az Orbán papírok esete az elmúlt kb. 1 hétben , mint amikor a béka alatti vizes tálban tüzet gyújtasz.Vagyis azt akarom mondani, hogy szép lassan esik a papír , hogy pánik ne legyen, ne meneküljenek a kicsik, de semmi fordulatra utaló jel, mindenki vár aki poziban van, de lehet feleződés lesz, sőt ki tudja hanyadolás.
Én kb. a teljes tőkém 65 %-ával vagyok Opusban .15 % Richterben és kb a többi egyenlőre szabadon felhasználható lenne , ha látnám értelmét.Mivel kb. 700-as átlagom van , fölösleges hígítanom azért , hogy legyen a 700-as átlagomból egy 680-as.Ha mélyre esik akkor ráérek 500-nál is , egyébként pedig jó lesz még az a 3 milla zsíros kenyérre is.
Szokásomhoz híven mínuszolok minden olyan állítást amit nem tudni, de valaki állítja. Ettől függetlenül egy lehetséges dolog amit írtál, de én ilyeneket írok 100-at is ha kell, lehet a 101., jönne be.
a következő van: sokan elhiszik, hogy a beböfögött 611 Ft a biztos menedék, ezért itt megáll az esés egy időre. de az ár nem fog jelentősen emelkedni. majd egyszercsak leszakad a 610-es támasz is (ott az indulás óta húzott támaszvonal) és indul a pánik. ez a menetrend.
imádnivaló olvasni, hogyan változik az emberek véleménye. eddig tele volt a topik nyári 1000 és afeletti célárakkal, most ez már átalakult, "nem érdekel a rövidtáv, tudok várni" sztorivá. így kezdődik a klasszikus beragadás...
Opus Global Nyrt.