Nem mondtam, hogy valótlant állítasz, annyit mondtam hogy akkor rendkívüli jól sikerülhet a h2... viszont én a 15. oldalon nem látok ilyet hogy 25 milliárdos tárgyévi eredmény. Kimásolnád nekem, ha megkérlek? vagy az is jó ha megírod hol keresem
Ök fogjäk indítani konzit, amikor ök akarják és nem érdemes nekünk kisbüfiknek beprobälkozni konzi ärärnak feltoläsäval. Megpróbáltam, azonnal adtak egy mafläst. Megyek vissza többi speki papirba és bux hatiba, ez az ö játszóterük. Egyetlen lehetöség itt követni öket, iránytól és logikätol függetlenül: ússz az ärral!
Egyelőre pont hogy nem kiszámíthatatlanul rángatják. - 1. Tegnap írtuk, hogy 453-454 lehet a visszatesz. Hihetetlen, de mégis lejött 498-ról 454-re. Alaposan ledöngölték és eddig ki is bírta. - 2. Napokkal ezelőtt (és ma délelőtt is) feltettem az alábbi szinteket, amik fontosak lehetnek. https://i.imgur.com/pgi5suG.jpg Jelenleg a 462-es szintet gyúrják. Ha sikerül legyőzni, akkor következne a 469. - Ha továbbra is működnének felfelé, akkor az jó jel. Ha beszakad a 452-454, akkor sajnos eltörölhetik ezt a TA felállást. Meglátjuk mi lesz.
Ebben nem vagyok teljesen biztos. Egyrészt mert ha jól emlékszem, azt mondták a 19-es eredmény után akarnak osztit fizetni, másrészt mert Lölőnek is valahogy pénzhez kell jutnia a cégből és azzal, hogy nagybefektetőknek dobálja át olcsón a pakkját, valószínűleg, nem fog olyan sok pénzre szert tenni, mint akarta
komolyan, szenzäcios....és a limit darabokkal rám szóltak figyelmeztetésként :) Vettem a lapot, ök irányítják az árfolyamot, ne merjek bepróbálkozni, mert kiöntenek egy perc alatt.
hát :D 25 millird nyereség 2018-ra? Jól sikerült a h2 akkor :D 2018 h1-ben árbevétel volt majdnem 22 milliárd ebitda ~1,7milliárd.. igen erős h2 volt :D
OPUS Global Nyrt.