szerencse, hogy láttad. én nem.. mert az üzemben voltam. viszont megírtuk és várható is hiába megy a játék, hogy nem 5xx-en akarják úgy érzem azt a közgyűlést megtartani..;) tessék csak tessék.. itt a még!! véleményem szerint olcsóó OPUS.
egy valamit megkérdezhetnék..?? miért is lázongtok, lázonganak itt az emberek.. ugye nem lóverseny, két irány van, senki nem kényszerített itt vételre senkit, de az eladást is szabadon teheti ha valaki akarja.. nem is teljesen politikától mentes a papír, azaz meglepetésekből korábban volt már minta és példa, de vannak akik itt fröcsögnek 2 naponta.. igaz nem tiltott, csak attól nem lesz magasabb az árfolyam.. :) bár sejtem: türelmetlenség, szar helyen eladás, eladás majd nem sikerült viszsavétel, rosszkor nyitott pozi ami esésben el lett dobva, netán szar short stb.. Ezért viszont nem más a hibás, még ha ez ritkán is van kimondva. ezek ellenére jobb a nyugalom és a profit, amit a türelem meghozhat:) sok sikert és kevesebb lázongást, mert az itt max "like"-ra jó de másra nem...
A sokat látottaknak nem az:) Te is azok közé tartozol szerintem, ha nem tévedek.. olcsó és már ez sem a nov 15 előtti OPUS. fél év múlva pedig már rá sem lehet se a cégre, se az árfolyamra ismerni:) Tetszik, hogy azért veszik, szeretgetik édesgetik nagyobb pakkokkal is magukhoz a vevők hordájából.. várunk minden vevőt szeretettel legyen akár shortos is:)
OPUS Global Nyrt.