savanyú az opus jo koran eladtad, nekem meg nem szimpi az aki ilyenkor negativ s a masik sikerének nem tud örülni!Keg?? Az egy szep mutatvany volt :( Az, h hova kerul mutatja az irányt amit eddig is véltünk, ez az egyik alappillér a sok közül!Sokkal nagyobb benne a potenciál mint bármely blue chipben Ez egy épülő blue a konzummal egyetemben kivetel Appennin!! Hajra szep +, jo emberek!😜
annyit helyesbítek, hogy egyszerre 3 MSCI small cap indexbe került be, nem csak 1be :) Jó lesz, nem kicsit. És 45 napon belül meglesznek az apportok is. Ki tudja még egyéb hír is jöhet!
Törölt felhasználó2018. 05. 15. 19:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én kedvelem amikor közzéteszed a gondolataidat és a számításaid! Mindig elolvasom.....
Oké, sok sikert. Bár az index fórumban a tömésezésre ez azért kijárt. Szerinted kitáraznak a nagy tulajok és öntik a kicsikre. Én meg úgy látom még egyszer sem csökkent a részvényszámuk amikor jelentették...
Nem kell figurazni a masikat, en sem figurazok itt senkit. En arfolyamot nezek, nem ceget, hogy komoly, vagy nem komoly. Jo idoj voltak vetelre a piaci aljak. Most nekem nem a vetel idoszaka van, de ezert nem kell kifigurazni. Egxikotoket sem figurazom ki. Jo vetelt nektek. Nekem tok mindegy ki mit vesz. Udv
Törölt felhasználó2018. 05. 15. 19:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én nagyon szurkolok neked, hogy bejöjjön a 925 Ft-os számításod!:))
OPUS Global Nyrt.