Én rövidke pályafutásom alatt sosem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a TA-nak (rések, vonalak, alakzatok), de rájöttem, hogy muszáj kitanulnom, mert ha sokan a TA szerint kereskednek, akkor nekem is figyelembe kell vennem. Nem tartom szentírásnak, de egyre nagyobb hasznát veszem a napi kereskedésben. (Bolli szalag, mozgóátlagok, Fibo szintek, stb)
Nap közben nem voltam, de ebből a háromszögből szépen kitört ma, pont mire elfogyott benne a hely. :) 21 napos súlyozott mozgóátlag felett zárt, bár a 691Ft-os Fibo szintet nem tudta megugrani, összességében pozitív a technikai kép szerintem. https://invst.ly/67cp5
Kakas csípjen meg! Svéd- be dolgozni nem lehet egyszerű annyi alkec mellett, két barátom stockholmi, ők isszák a halálfejes vodkát olyan mint a light-os hipó, baszki ezek a svédek nem normálisak. Egyszer elhívtam őket szüleimhez, fater azt mondta többet ne hozzak ide barbárokat. Éjjel lementek a pincébe és megittak 3liter pálinkát meg kiengedték a bort a hordóból és abban fürödtek, de másnap már ittak volna. Pusztítást végeztek, ja ha egyszer kiszabadulnak otthonról.:D
Nem volt olyan rossz nap ez. MLkedtünk egy kellemeset. :) Köszönjük szépen, Csoki. Neked és Mindenkinek további kellemes napot / estét, réstöltést... ;)
Nagyon-nagyon kitörést mutat a chart Opuban, január első napjaiban kitörünk. Az egyéb háttér folyamatok is ezt a verziót támogatják. Szép év indító tűzijáték lesz.
OPUS Global Nyrt.