Nem buta ember ő. Hallgattam előadását, nagy koponya és a teljesítménye azért megsuvegelendo. Ne legyünk alszentek, ért ő ahhoz amit csinál. A kinyilatkoztatása is bejohet de ezt majd az idő dönti el. A 24 hónapban kiegyezek... de akkor addig menjünk fel mint az atom :)
Hehehe a nyomiknak nem volt eleg amikor korabban a cegvezetojuknek irtam es meg valaszolt is hogy szol majd a munkatarsaknak... szakmai ujsagiras, szakertok.... nalam mar le lettek huzva a wc-n
Törölt felhasználó2017. 10. 30. 06:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Helyes, adtam is egy plusszot erre. Ne feledd ebben a topikban nincs negativ spiral, itt a minusz is plussz! Ossze kell adni a ket szamot es annyi plusszod van. Bab megmondta reg, aki nem erti, az nem erti...
Valoszinuleg abbol a hazug luzer szakerto vilagbol indul ki, akikre mindig is szavazott, ahol mindig is csak loptak de nem epult az orszag... o tudta ott hogy kormanyzati negyed reszvenyt kell shortolni.. most meg nem erti hogy mi tortenik az orszagban...
" tőkeemelés vagyonnövekményt jelent minden részvényes számára 2017. 10. 30. 05:00 | VG | | Pénzügy | Világgazdaság
A kötelezettségek apadásából adódó eredményjavulás miatt érdemben nem csökken az egy részvényre jutó eredmény, az egy részvényre jutó saját tőke mutatója ugyanakkor nagyjából 20 százalékkal javul – mondta a Világgazdaságnak a tőkeemelés kapcsán Ódorné Angyal Zsuzsa, az Opus Global vezérigazgatója."
OPUS Global Nyrt.