Ha ezreseket cserélnek s megyünk napi 3-5 %-ot biztos emelkedés, mintha 100 ezres pakok mennek oda vissza és akkor megint lesz meredek emelkedés. Lassan fognak építkezni, mert akik most kimentek, lassan fognak beszállni, mert nem akarják megégetni magukat újra. Száguldó vonatra nem szállunk fel. Én kétszer megtettem már (128-nál) első korrekció 139-79-re, s 230nál aminek láthatjuk a mostani eredményét. Elhiszem hogy jól nézne ki, hogy havi szinten én is megkeresnék a pakkommal 100-200 k de ne legyünk telhetetlenek.
A név talán üzenet értékű. Lehet egy megfelelő üzleti tervvel, ami ebben az esetben mondjuk az lenne, hogy V4-ek országában keresnek lehetőségeket és terjeszkednek. Megvetve lábukat profitálnak az adott piac lehetőségeiből. Nem hiába van, hogy V4 ennyire összezár. Persze elmélet.
1. A mai nap külön utakon jár a a Konzumtól.. szét fog a két rv. mozgása válni , pár hét
2. Nem féktelenül tart felfele, hanem szépen fokozatosan.ebben volt több korrekció is ami már nagyon kellett - konziban meg semmi
3. Ez a mostani csökkenő korrekció is biztosabb alapokra helyezi a részvényt.igen lásd előző 4. 175 Ft felett ami a jelenlegi ár sok-sok milliárd lové ill. sok millió rv. cserélt gazdát , mivel shortolni nem lehet opit így valszeg ezek a vételek egy magasabb áron fognak kitárazodni belőle !
már 1x átéltem a mútkori boritást, mint mini büfi nekem nehéz volt kiülni, de úgy voltam vele ha viszik a pénzem vagy vigyék mind vagy adják vissza, visszaadták. Most ugyan ez jön....
Pár dolog azért megnyugtatott a papírral kapcsolatban:
1. A mai nap külön utakon jár a a Konzumtól..
2. Nem féktelenül tart felfele, hanem szépen fokozatosan.
3. Ez a mostani csökkenő korrekció is biztosabb alapokra helyezi a részvényt.
Nem tesz semmit. :) Segítjük egymást, ahogy a kereskedésben is.
Léptem.
Üdv és szép, agyalás mentes, pihenős hétvégét mindenkinek, beleértve a mínuszolókat is! A vélemény szabad. Hajrá OP(IM)US!
először értelemszerűen a 188 lokális csúcs, aztán 190-194 zóna... a 174 meg a korábbi emelkedő 3szög 61.8% fibo szintje, egyben az up trendcsati alsó éle... azért is szarakodnak itt 11 óta...
Besavanyodott ex hozzaszolo az. Neki nem jutott nyero csak a sok minusz. Kinosan megjelent egy picit a trollok ak segiteni a regiben, de aztan megint elsunnyogott es marad neki a minuszolgatas.. RIP! :)
Alig van vevő a könyvben. Eladói oldal sem vészes.
Törölt felhasználó2017. 07. 14. 12:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
na de Sarpac keményen mellé lőtt folyamatosan. Végig mondom 4k ról nem volt long írása, csak max 100-300 pont korrekciókról beszélt. De mind1, mindenki téved ez világos.
OPUS Global Nyrt.