Közelítünk. Szétszedem a szöveget és csinálok belőle számtan példát. 1. "... jelenleg a Társaság saját részvényeinek minősülő részvények darabszáma" = SAJÁT_JELENLEG 2. "a Társaság tulajdonában egyidejűleg legfeljebb..... kitevő db részvény lehet" = SAJÁT_MAX 3. a Társaság által kibocsátott teljes részvénymennyiség = TOTAL 4. Saját részvény vásárlással összesen ennyi db részvény vehető = SRV - TOTAL = 701.646.050 SAJÁT_MAX = TOTAL 5 %-a = 35.082.302 SRV = SAJÁT_MAX - SAJÁT JELENLEG SRV = 35.082.302 - SAJÁT JELENLEG -
akként, hogy – a jelenleg a Társaság saját részvényeinek minősülő részvények darabszámán túl – Ezért gondolom azt, hogy a mostani sajátrészvények mennyiségén kívül. De írhatták volna egyszerűbben is. Aztán majd meglátjuk talán egyszer, hogy lesz-e jelentősége.
Köszi. Én is nagyon sajnálom. Ez volt az első Opi célár, ami nem jött be. Elég baj. - srv Elég bonyolult a szövegezés. Többször is nekifutottam, mire sikerült kiszűrni a lényeget. "...Társaság által kibocsátott teljes részvénymennyiség 5%-át " Én ez alapján értelmeztem a maximumot. Így most mit gondolsz róla?
Az én értelmezésem szerint a mostani saját részvény + 5%, ha figyelembe veszed a kötőjel között leírtakat. Sajnálattal vettem tudomásul a mai napon, hogy nem jött be a 352-es célárad (legalábbis a mostani alakzatból). Minden kitartó befektető nevében remélem, hogy a 230 se fog. Ennek a tévedésnek kifejezetten örülnék. Persze minden rosszindulat nélkül írtam, remélem, tudod;) Továbbra is várjuk az elemzéseidet.
OPUS Global Nyrt.