Szomorúan látom kivagy.... :) sebaj, ne foglalkozz vele...Zsadával se.... tudod a stratégiát kidolgozva nincs aki attól eltérítsen!! Se így se amúgy! :D Ne hagyd magad felhergelni...csak ártasz vele a szépségednek!! :D
He Manopi! Most mar visszajohetsz, megint elindultunk felfele! Tavaszra mar elerjuk az 1000.-huf/reszveny arat! Ahogy Te mondtad utanna majd gyorsul! :-) Hiszunk Neked!
Szia Manopi, Jo teged olvasni, es nem lenne jo, ha visszavonulnal a forumtol, Vannak akik nem ertik hogy masok ezt a papirt hosszabb tavra vettek, es nem is foglalkoznak a napi spekakkal, ez egy masfajta kereskedesi stilus, csak nyugi minden rendben :-)
Kedves Manopi! Mielőtt visszahúzódsz magányodba egy almafának tudnál tanácsoddal segíteni? Úgy örültem a kis virtuális nyerőimnek, aminek egy része ma csak úgy huss. Ilyenkor Te mire gondolsz, vagy hogy nem remeg meg a kezed? Köszönöm a válaszod!
Szia Miguel ! Tartom,persze. Mi mást tehetnék ha már hívő lettem. :-) NEM megyek. Magányos farkas lettem. :-) igazából már a fórumra sem írok rendszeresen. Belefáradtam. :-) Vagy már kinőttem azt ami a fórumokon folyik. Nem tudom. A lényeg a békém. Ma is mi folyik azért,mert 200-800 után jön az esés. Engem hidegen hagy.
Szia El! Tartod még? :D Sajnos szerdán nem tudok menni...kíváncsi lennék mi hangzik el, de családi ok miatt nem tudok ott lenni ... :( Gondolom Te (is) ott leszel?
Szia ! Sajnálom a hétvégi meccseteket. Rossz passz (ban) vagytok. SAJNÁLOM,hogy idő előtt dobtad és az ESTET is. NEM erről beszéltünk !!! :-) :-) :-) Azt mondtad tartod velem ! :-)
Megint kezdi valaki. :) Nem valószínű, akkor eleve minek jöttek a tőzsdére? Megszopatni 4000 kisbüfit? Választások előtt újabb támadási felület? APP SZIT lesz, ahhoz eleve kell a közkéz és a tőzsdei jelenlét.
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK