holnap le a trendcsatorna aljáig..onnan pattania kell..ha nem akkor letörik és csúnya lesz..remélem a nygok felhúzzák, ha már kirázták múlt héten a remegőseket
játszós..a hülyeségem miatt jóval magasabb áron vettem vissza az opit mint terveztem és a köv napon nem tudtam követeni, így aladni sem,- magyarul "beragadtam"- így a konzi vétel és is csúszott nagy pakkal..sajna opit se hét elejére varoom, hogy fordul így marad a "mozi"..de ahogy olvastam te jókor váltottál :)
ha azt nézem ,hogy egy 509-805 majd 590-780as sávban mozgott a papír, akkor egy 6xx-es beszálló jó vétel lehet...ezért vettem én is és ezért tartom...mindig leírom, hogy nem vagyok orákulum, de a fenti érvek miatt én még felfelé várom..de a stop szinteket is mindenki gondolja át :)
ma van kgy, ha jól tudom..meglátjuk, hogy mit villantanak..vagy a kapott pénzt mire költik..utánna át lehet értékelni a tartest..de addig is bolond aki dobja
ha a konzi jó hírt kap, akkor megyünk mi is fel..érdekes egybeesés hogy pont a héten verték le erővel az árfolyamot.majd 600 körül visszavették..okos..ha megindul az "anyacég" akkor megy vele a többi..könnyű pénz
Opus Global Nyrt Forecast