pár k-val meg tudod simán csinálni, főleg most hogy valaki 650-re állandóan visszaönti, csak nehogy úgy járj mint aki eladta a ciget v. konzit tegnapelőtt ugyanilyen okból:)
köszi a tanácsot, még kezdő vagyok. és ezeket nem árt jó előre lefektetni. a legnagyobb buliból maradtam ki amikor a longos pakkomat DTeltem. az aljakat meg a tetőket nem nagyon tudom eltalálni, bent is ragadtam. szóval jó longosnak kéne már lennem. de majd megtanulom a leckét. most azon gondolkozom h 670en bukóval kiszállok és visszaveszem 650en de jól gondolom h nem jó ötlet? :D
előbb jöjjön a megerősítés :)..jó lenne ma egy zöld gyertya..ha nem day-tradelsz az ár mindegy..a trendnek kell felfelé menni:)...amúgy a korrekciós hullám 50-60%át emelkedik a köv hullám..általában
gondolj bele, hogy amit 650-en átjátszottak a takaréknak, meg az előtte lévő tőkemelésből itt is kihoznának egy hasonló hírt..ciget a nyitásban kiakasztották
Fürdőket vesz a KonzumTőkét emelne a Konzum, összesen 30 milliárd forinttal, amit apporttal és Konzum részvények zártkörű kibocsátásával tenne meg. A tranzakciót 2018. február 28-ig tervezi lebonyolítani a társaság. A zártkörben kibocsátásra kerülő új részvények értéke a tegnapi nap záróárfolyama, 3141 forint attól függetlenül, hogy mikor valósul meg a tranzakció. (Ez függ a vagyonelemeket terhelő banki terhek jogosultságainak engedélyeitől, a GVH eljárásától és a részvénykibocsátás engedélyezésétől). Tranzakció teljes értéke 50 milliárd forint, a saját tőkét mintegy 30 milliárd forinttal fogja emelni. A tőkeemeléshez az alábbi tranzakcióknak kell teljesülnie (nem feltétlenül ebben a sorrendben):
A Ligetfüdő által tulajdonolt részesedések megvásárlása a Forrástól (a Heiligenblut Hotel GmbH, a HUNGUEST Hotels Montenegro Doo., valamint a HUNGUEST Hotel Forrás és Napfényfürdő Aquapolis). A szállodák ellenértékét a Konzum PE magántőke alap fizeti majd meg. A Konzum PE nem pénzbeni hozzájárulással teljesítheti, valamint Konzum-részvényekkel, amelyek kibocsátási értéke 3141 forint.
A Konzum PE Magántőke alap a KZH Invest Kft. 100 százalékos üzletrészét, valamint a KZBF Invest 10 százalékos üzletrészét a Konzum rendelkezésére bocsátja, ebből a tranzakcióból a Konzum tulajdonába kerül a HUNGUEST Hotels.
A Konzum PE Magántőkealap tulajdonát képező Holiday Resort Kreischberg-Murau Gmbh 100 százalékos részesedését nem pénzbeli vagyoni hozzájárulásként kerül az ügyletbe, amelynek eredményeként a Konzumhoz tulajdonába kerül a Relax Resort Hotel Kreischberg. Az ellenszolgáltatásként kibocsátásra kerülő Konzum részvények számáról a tőkeemeléssel együtt dönt majd a társaság.
A Wellnesshotel építő Kft. a tulajdonát képező hotel Saliris Resort és a Muraui Ferien Hotel tulajdonjogával vesz részt az alaptőkeemelésben, ellenértékként pedig Konzum-részvényeket kapnak majd.
jó hír mert körvonalazódik h mi is lesz. most mozgatják a pénzeket is h legyen kp a bankokra. viszont sztem 1-2 év mire ez egy működő valami lesz valószínüleg a takarék hálózatban. A diófába is lehet azért szállt be az Opi h legyen még cash, amúgy nem sok értelme van. Csak azt remélem h az Opi nem akad meg. Kellene ide is valami hír.
Opus Global Nyrt Forecast