Milyen érdekes Jászai veszi a papírját,,ma 62k,,,7% plusz. opusba is veszik ,csak itt újabban mégis pirosba megy a végén,jönnek még problémák jövőre,visszaveszik a karácsonyra adott plusszokat!! BUÉK!!!
Elkészítettem én is a statisztikát : Állampapírt meghaladó hozamot sikerült elérnem, így megérte :) A jövő évre is hasonló, - sikerekben gazdag - Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! :)
Én a nyerőt szeretem és szoktam venni eddig Bejött,jó kereskedést az opival jövőre,jol fogsz járni mint mindenki aki még tartja,,a karácsonyi ajándékozásnak vége most majd jönnek a szürke hétköznapok.sok szerencsét 👍
1forintért ,,sem,,Orbán visszavette ami az övék,mésziék kivették a 11 milliárdot,azt elosztották egymás között, részvényes abból nem lát,meg az eladásából sem.
Nem, 2020 I. negyedév, tervezetten február közepe, max. + 1 hónap (március közepe :)). Szóval az idei után a jövő évi jelentések is mehetnek a levesbe vagy megsüthetik majd azokat a végre érdemi fundát váró opus részvényesek. Spekázásra biztosan jó lesz 2020. is opus-ban.
A realizalastol :) A tozsde tobb mint 100 eve igy mukodik : gyujtes/hype/realizalas/ korforgasban. A mostani hype a helikopter penznek koszonheto, ez biztos. Az 1 millio dollaros kerdes, hogy mikor kezdodok az aratas
Megegyeztünk, rajtam nem múlik a szárnyalás. :-) USA piacokon meg megszokott a magasabb árazás, P/E ráta. Plusz ne feledd, a vállalati eredmények zömmel jók, folyamatosan veszik az srv-t nagy tételben. Mitől esne be? Alapok meg már így is alulpozícionáltak.
Ez is egy forgatokonyv, de inkabb optimista, mint realista. Tavaly is nyomtak a penzt, megis gyengelkedett az amcsi tozsde. A 15ks otp, vagy odakint a 30-50es vagy nagyobb PE rataval forgo papirok nalam ovatossagra intenek. Termeszetesen longban ulok en is, ahogy a topikban tobbszor is irtam, igy a te verziodnak es pl. Egy Opi szarnyalasnak kifejezetten jobban orulnek :)
Szerintem a szűk stoppokkal kifognak ejteni. Ha átfordul emelkedő trendbe akkor ülni kell rajta egy darabig. Lassú víz partot most érzésem van opival kapcsolatban. A mátrai kimegy jó áron az jót fog tenni az éves jelentésnek.
Opus Global Nyrt Forecast