Egyébként itt bármit írhatsz. :) Ha igazad van, akkor bogár. Ha én írok valamit, akkor diszlexia. Széttrollkodhatják egyébként a topicot, ez most a poziban lévők malmára hajtja a vizet. Ha pedig elindul a papír, majd nagyobb lesz az égés. Bár ezeknek semmi nem számít. :) De hátha olvassa más is.
Azért ezen az "az üres lózungokon" rágtad a csontot rendesen. :)
Kiderült róla, hogy semmivel sem különb a te véleményednél. Csak más.
68! Többször kitárgyaltuk. Az az 1000 db. elfér. Soha ne legyen nagyobb gondja senkinek a tőzsdén! Szívemből kívánom. De nagy az öröm! :) Ha engem nem zavar, te mit görcsölsz?
Viszont én nyomon követhető vagyok! Te meg duplázol úgy, hogy persze nem szoktad a pozidat a fórumon jelezni. :)
Amúgy normális vagy? Csak úgy magunk között kérdezem. :)
Arról van szó, hogy nem hagyom magam provokálni. :)
A múltkor is addig nyomtad a hisztidet, ameddig meg nem untad és elővetted a véleményemet. Majd vitáztunk egyet, pár nap múlva elfelejtetted és ismét elővetted a lemezt, hogy aug. óta várod a véleményem. :)
Nehogy elmenj orvoshoz! Nekem tetszik, amit művelsz. :)
A részvényszámot is tedd hozzá:
2013. 90 millió db
2014. 316 millió db
Tehát ezek a remek funda számok beépültek az árba! A cég kapitalizációja ugyanis a tavalyi 2.25 mrd-ról 7.27 mrd-ra ugrott. Tehát a papír több, mint 3-szorozódott értékben.
Törölt felhasználó2015. 02. 10. 13:16
na most írhattok megint egy oldal fröcsögést, hogy ezek a BÉT-en is fellelhető tényadatok innen megint a süllyesztőbe kerüljenek, hogy a célotokat elérjétek. Sorry! :)
Néhány tény a jelentésből (féléves + Q3-as). (forrás: BÉT), Holding tag: Euro Generál
Naszóval ez a leány már 2014 Q3-ig jobban áll, mint 2013 egészében állt + egy hatalmas rendelésállomány látunk nála, konkrétan több mint 1 milliárddal többet.
új rendelések állomány 2013 Q3 végén: 577.836eFt
új rendelések állomány 2014 Q3 végén: 1.687.250eFt
2013 Q1-Q4 (full teljes év) Euró generál leány nettó árbev: 934.176 eFt, adózott eredmény: 20.263eFt
2014 Q1-Q3! (3 negyedév) Euró generál leány nettó árbev: 1.007.212e Ft, adózott eredmény: 33.562eFt
új rendelések állománya 2014 Q1-Q3 brutál! 192%-os növekedés 2013-hoz képest.
- a Hidasháti részesedése valószínüleg közel 3 Mrd lesz 2014-ben, ami közel 40%-os növekedés.
- 2014 Q1Q3 -124M-et hozott. (tudjuk, hogy 2013-ban, hogyan javult 350 millióval az eredmény Q4-ben, az árbevétel 58%-ának lecsapódásával, úgy hogy a működési költségek már Q1-Q3-ban lecsapódtak. Most jön majd az aratás ebben a szegmensben is. Kb. változatlan feltételekkel -és ezt kb. várható is- ezzel a marginnal a megnőtt árbevétellel kb. 450-550 millióval javíthatja szvsz csak a Hidasháti a holding eredményét.
- és hát ugye ott van még a Biogáz üzem is, ami immár termel, de minderről nagyon keveset tudunk.
Adat a 2013-as jelentésből:
2013 Q1-Q4 adat: 2.123.430e Ft (link, mert hogy nem fejből megy...: link
2014Q3 jelentésből:
2013 Q1-Q3! adat: 888.063e Ft (érdemes megnézni a fenti adatot, akkor látszik a nagy GAP, vagyis a teljes éves árbevétel 58%-a Q4-ben keletkezett!)
2014 Q1-Q3 adat: 1.200.010 Ft (lehet számolgatni.. :) itt még valami extra Q4-re tolódásról is írtak a jelentésben.
Most számomra is teljes mértékben bebizonyosodott, amit pénznyelő ír rólad! Terelsz, teljesen más a válaszod semmi köze a kérdéshez! Itt van a bizonyíték a ma reggeli írás, erre te terelsz ismét! Számalmas vagy!
Nem nekem gáz, hogy úgy ülsz évek óta valamiben (ne felejtsük el, 68-ról is van neked), hogy nem bírsz leírni egy korrekt hozzászólásnyi gondolatot sem az üres lózungokon kívül.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.