És a 4.9 nem is a valós, az elszámolóárral nézd: "Az Erste Henry Hub Turbo Long 43 (EBHENHUBTL43; ISIN: AT0000A1XGQ3) warrant kiütésre került, a maradványérték 2 forint."
A Tőzsde vezérigazgatójának 438/2017. sz. határozata az Erste Henry Hub Turbo Long 43 Warrant elnevezésű értékpapírok felfüggesztéséről és Terméklistáról való törléséről
De ki van az ütve. A vételi oldalon volt jegyző. Szóval szép is lett volna, ha ez igaz. Eladni nem tudott többet, de venni igen. Elérte a kiütési árat, kiütötték, és most már fel is van függesztve. Csak azt nem értem a 16Ft-os vevő, hogy tudott ott állni, és alatta pedig kötések születni? Hmmmm
Törölt felhasználó2017. 12. 07. 12:53
Bet kozlemeny szerint elerte a maximalis ajanlati menyiseget ezert ideiglenesen felfuggesztettek. A certinel is aktiv statusz van.
egyébként egy időben csináltam azt, hogy ha kiütöttek egy certit, akkor vettem bele a másikba, mert érdekes módon tényleg mindig úgy pakolgatják ezeket a szinteket, hogy akkor fordul pont.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.