Érdekes tegnap volt. Sajnos én is lemaradtam róla, úgyhogy kiváncsian várom, hogy valóban korrekció-e avagy megint pattant egy jó nagyot. Lehet, hogy túl evidens volt a 39,5-es beszálló. Addig én is mindenképpen várnék. Meglátjuk!
Szerintem ez még így azért karcsú. Simán lehet egy beetetés. Ha a mai gyertya zöld le és kb 44,8 felett zár, no akkor már jobban bullish.
Ez még így csak egy korrekció egy csökkenő csatornában.
Tavaly novemberben csak az OPEC ülés után jöttek a világvége jóslatok (főleg idén január-februárban: mínuszos olajár).
Idén novemberben már OPEC előtt árazzák a világvégét. Több helyen olvastam már új aljat.
Lehet így lesz, de talán most a legkönnyebb pozitívan meglepni a piacot.
Szívom a fogam mert pénteken gázból átmentem olajba és látom,hogy 42.2 körül van jelenleg az olajár. Kb. 43.5 körül lennék bukómentes.Attól tartok,hogy a turbánosok a hamburgerevők és az orosz medvék nem fognak megegyezni és akkor down 30 dodóig a hordónkénti olajár.Holnap lehet,hogy dobom az egészet és visszamegyek DAX-ot vagy gázt spekulálni.
:-)
WTI 1D: link
Én is adom WTI-t. Leszakította a 42,55-öt, így a korábbi ED elképzelés storno. Viszont itt a hosszútávú chart elképzelésem. A szintjelző továbbra is makacsul 1x aljat jósol. Meglátjuk.
Pénteken nekem volt 37-50FT közötti sávból 6000 db,de a kiütés nagyon közel volt,így aztán napvégéig kijöttem a gázból és örültem mint majom a farkának a nyerőmnek.Ma meg 96 lett a vége.Hát ilyen ez a "popszakma"....
Sajnos nem én voltam.Volt 6000 db-om is gázból 50 alatti áron,de eldobtam túl korán.Ma meg nem mertem venni,pedig 80 alatt tudtam volna.De azért ma olaj certiben 1700 felett adtam el,1550 környékén vissza is vettem az eladottakat.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.