A nagy hidegek még csak ezután jöhetnek valószínűleg. Tavaly is hasonló volt egyébként a tározók telítettsége ilyenkor, és a max. 3,6 körül volt abban a szezonban. Tehát szerintem önmagában ez a szempont nem zárja ki azt, hogy ne emelkedhetne. https://www.investing.com/economic-calendar/natural-gas-storage-386
Én se azonnali fordulót értettem. (ennek megfelelően nem is rövid távú trade-et) Arra akartam célozni elsősorban, hogy ez a szint (2,7-2,78 közötti sáv) már meg fogja fogni az esést. Nem is véletlenül küldték le ide, szvsz itt fogják egy ideig gyűjteni a long kontraktusokat. Utána azt várom, hogy először a 2,83-2,91 sávba fog visszatérni, ahol szintén viszonylag sok időt fog tartózkodni, aztán folytatódhat az emelkedő trend 3 fölé. Gyakorlatilag hasonló sormintára számítok, mint amit a gáz 09.20 és 10. 10 között csinált, csak most nem lefelé, hanem felfelé fog tovább haladni a sávokból. Persze ettől függetlenül bármi lehet.
2.56-2.58 körül néznék rá ismét long ötletként. Rés alja, 5 óráson a bollinger alja és MA50-100-200 majdnem együtt. Ha meg is fogja, dupla aljjal, szóval nem az első érintést venném meg.
Natural gas: Price OutlookThe extent of price consolidation in natural gas is likely to be limited to fill the runaway gap left at $3.03 and aligned with the 5-week EMA, or Exponential Moving Average, SKCharting’s Dixit said.“Momentum accumulation from the demand zone may resume the upward rebound, which can gather steam on clearing through the 50-week EMA, which sets the stage for the next leg higher target pinned on the 200-week SMA, or Simple Moving Average, of $3.78,” said Dixit.
-Jó napot! Private Banking friss :-WTI olaj, napi: A héten réssel indult el lefele, így a kép
kifejezetten gyenge, a 68,75 alá kerülés teret is nyithat
lefele.
Ha nem tölti be a rést gyorsan és nem tér vissza 68,75
fölé az árfolyam, akkor a 62,5 könnyen elérhető lehet.
A hosszú kép gyenge, nem érdemes vételt keresni.
Ellenállások: 81,25; 84,60; 87,5; 93,75; 100.
Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25 .-Földgáz, napi: Korábbi határidős lejárat tovább
görgetéskor előfordultak ilyen megugrások, mint két
napja, de ez a mostani kivételesen nagy lett.
A 2,344-es szint már támasz, odáig igazából le sem
mehetne már.
Mivel tapad fel a 3,125 környékére, így előbb utóbb ki is
törhet.
Ez a görbe inkább jól néz ki, esésben vétel kereshető.
Ellenállások: 3,125; 3,528; 3,906.
Támaszok: 2,344; 1,953; 1,563; 0,781
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.