A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
30 nap alatt lehet szerezni partnert és ez másfél éve tilitoli. Árnyékolástechnika vagy tények... eldől
Törölt felhasználó2021. 03. 12. 12:32
Eddig semmi új nincs a meghívóban. A részletes pontok lesznek majd érdekesek. Elvileg a Bp-i helyszínről történő szavazás most benne kell hogy legyen mert tavaly arról döntöttek, hogy az idei rendes kgy-n már napirendre kell, hogy kerüljön. Nagyon kíváncsi leszek. Szerintem egyébként jó, hogy ennyire sietnek a kgy-vel, két ok miatt is. Az első a lényegesebb. Ha az IT a kgy hatáskörében dönt a beszámoló elfogadásáról, akkor folytathatják a háttérmunkát a befektető megérkezéséhez, azaz elkezdhetik az srv programot is végre, stb. A másik dolog, hogy szerintem úgyis összehívnak majd később egy rkgy-t azért, hogy az IT által elfogadott pontokra a rendes kgy is rábólintson, ezt így szokták. Addigra talán már megjöhet egy újabb tőkeemelés is, és ott már akár komolyabb dolgok is szóba kerülhetnek. Addig pedig nem halasztgatják a kgy-t folyattólagossal meg ilyesmik, mert az IT hatáskörben döntés ilyenre nem ad lehetőséget. Lényegében tehát látszik, hogy sietnek és haladni akarnak, de azért még bőven van mit tenniük mire itt valami kiderül. Kíváncsian várom a részletes határozati pontokat jövőhét vasárnap.
Volt már ilyen. Beleírják az összes pontot a kgy. meghívóba hogy akármelyiket lehessen módosítani, aztán módosítanak belőle 2-t, azt is lényegtelen mértékben.
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.