A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
Tévedhetünk is, ez benne van a pakliban. Viszont én sokkal szívesebben tévedek 31 Ft/rv értéknél 25 Ft piaci ár mellett, mint 28 Ft-os áron 10 Ft-ot (se) érő cégben (ld. Nordtelekom).
Pontosan így van. Aki tudja, hogy mi miért történik úgy, ahogyan, az megfelelően kezeli a kockázatokat. A szidalmazók felsorolnak 300 negatív eseményt a cég eddigi életéből, viszont elegánsan hallgatnak arról, hogy a cégben több, mint 3 yard cash van és jóval többet ér ennél. Én azt mondom, mindenki tegye csendben a dolgát és kereskedjen. Ha van miről beszélni, úgyis itt lesz mindenki, aki számít.
Továbbra is itt vagyok váltakozó darabszámmal. Addig, amíg nem történik semmi, nincs idő sajnos a sopánkodásra, pénzt is kell keresni más papírokban, másrészt a lelki nyugalom fontosabb: nekem semmi kedvem nincsen Hathor, Macika meg Quartz óra típusú emberekkel vitatkozni. Nagyon elégedett vagyok a jelentéssel, nincs meglepetés. Azt kaptuk, amire vártunk, tele vagyunk pénzzel. Gratulálok a vezetőségnek az eddig elvégzett munkájához és már csak a befektető hiányzik, hogy feltegyük a pontot az i-re. Nagyon fárasztó ez az időszak, de bírni kell. Egyenes és világos az az út, ami mentén a cég halad. Semmi kétségem nincsen továbbra sem a pozitív végkimenetelt illetően. A fórumon a negatív, lehúzó erőket igyekszem nagy ívben elkerülni. Nekem teljesen mindegy, mikor lesz igazunk. Várom a pillanatot, amikor ezeket az embereket szembesíteni fogjuk a tévedésükkel.
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.