A nagy tavaszi mozgásra és a várható troll rajzásra való tekintettel indul ez a moderált topik.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.
"A NUTEX – a Graboplast Tőkeemeléssel egyidőben – meg kívánja vásárolni a
Befektetőktől a Graboplast törzsrészvények összesen 6,18%-át (a „Graboplast
Adásvétel”).
Az MNB kezdeményezésére jövőre szigorodnak a Btk. tőkepiaci visszaélésekre vonatkozó tényállásai. 2023. január 1. napjától bennfentes kereskedelemnél, tiltott piacbefolyásolásnál is minősített eset lesz, ha e bűncselekményeket tőzsdei céghez kötődő személy követi el. Őket a törvénymódosítás nyomán az eddiginél szigorúbb, akár 5 év szabadságvesztés és magas összegű piacfelügyeleti bírság fenyegeti majd.
Jó példa a magyarok nemlétező összefogásra a BÉT!Míg Amerikában létezik a kisbefektetők összefogása, addig itt még a fórum topikokban is ellenségeskedünk.Valami olyasmit kéne csinálni, a kis papíroknál, mint odaát a GameStop részvényekkel!Simán felverhetnénk az árat és visszaszop@thatnánk azokat akik manipulálják az árfolyamokat!De hát ez a magyar ego, mindenki csak a maga érdekeit nézi, meg sírdogál, de összefogás az nuku!Ez a magyar társadalom nagyban, mint itt a fórumozók, kisbüfik kicsiben!https://liner.hu/minden-amit-a-wall-street-es-a-kisbefektetok-kozotti-david-es-goliat-harcrol-tudni-kell/
Nem is értem, mit kell itt sz@rakodni, miért nem nyomják le azonnal 0-ra, akkor mindenkit hirtelen érne egy kis sokk, de utána megállíthatatlanul emelkedhetne 1-2 Ft-ig! :-)
Nutex real.
Adminok. Bubu, Warlock, King és Én.
A topik nem pc és nem magyaráz semmit, ha repül valaki.