Szànalmas,màsra hivatkozó szajkózó vagy!
Rèszvènytulajdonos utoljàra, 10 èvvel ezelőtt voltàl,amikor is elkúrtad a pènzed!
Azóta itt osztod a hülyesègedet mindenkinek!
Vedd màr èszre magad,ès vitorlàzz el innen örökre!
"Januartol mi ez, ha nem egy eves emelkedo trend??"
szajkózod a magadét....
emelkedő trend? csak nem mindegy hogy LEHET vele értelmesen keresni vagy csak a kurva görbére verheted a nyálad amit kb. fillérekkel lehet csak megjátszani és szinte semmit nem keresel rajta...
Januartol mi ez, ha nem egy eves emelkedo trend??
Nem 1napos. Nem 3gombocos.
Makik mar meg azzal jonnek, hogy ha van forgalom wash trade. Ha nincs, akkor meg az a baj..
Mindegy mi, de mimden baj..
Nagyon sulyos. Mnb sem birta. Pesszimista emberek minwk oda?
Marad az elvalt Exmnbs poszt.
Az arany wcs spekinek meg a speki, meg ertetlenseg.
Az emberek 90%a vesztes a tozsden, nem csoda.
Yo8!
Pápá
te meg azt nem érted meg tök mindegy miért miért nincs forgalom... ha nincs = nem tudsz értelmes mennyiséget venni....
40 alatt 2.5 milla volt az ÖSSZES forgalom!
te vettél 1000 db-ot... hűha. és akkor kerestél pár ft-ot az emelkedésen 1 éve alatt. hatalmas kerály vagy csak éppen összegben nem kerestél semmit... és akkor a rászánt időről már nem is beszéltem...
Maki. Nem erted, meg a baratod sem, hogy s csorgasban nincs forgalom! Minden emelkedesben tepes van. Ha nem ertesz hozza, vegyel elo egy napos gyertya alakzatos chsrtot. Nezd meg a meghuzott napok forgalmat, es nezd meg a csokkeno konszolidacio forgalmat. Baratod is azzal jon nem volt 40alatt forgalom. Nem hat. Ki a repa adott volna el? Egyszeruen senki. Megvettem lent, maris 85lett. Es a motor csak berregtetve lett! Erted? Nem?
Tudom nem erted. Draga penzugyu oktatatast adok ingyen..
De s letran senkit nem fogok feltolni.
Tele van bicebocakkal, leesnek rola.
Vannak tanithatatlan emberek.
Zerok vagytok.
Yo8!
NUTEX: működik a Varázspálca, ugranak a spekulánsok